Even voorstellen: Communicatie manager Ingeborg Brøndsted


Hallo, ik ben Ingeborg Brøndsted en 1 september gestart bij Breikers als communicatie manager. Ik kom uit de wereld van sport en muziek waar ik werkzaam ben geweest op verschillende gebieden van marketing, sponsoring en evenementen.

Na 5 jaar in Singapore te hebben gewoond ben ik met mijn gezin 1.5 jaar geleden weer teruggekomen naar Nederland, Den Haag. Wij hebben prachtige reizen in Azië gemaakt en daarbij ook vaak de chaos van steden zoals Bangkok en HoChiMin ervaren, waar je gerust 30 minuten kan doen over 1 km. Dit stond haaks op de verkeerssituatie in Singapore, waar files eerder uitzondering dan regel waren, terwijl er toch 6 miljoen mensen wonen in een gebied ongeveer zo groot als de provincie Utrecht.

Mijn ervaringen in het buitenland en project-matige werkzaamheden in de muziek- en sport marketing zijn een mooie combinatie om de functie communicatie manager bij Breikers verder in te vullen. Ik kijk er naar uit om samen met jullie de werkgevers in de regio Amsterdam bij te staan omtrent transitie naar duurzame mobiliteits vraagstukken en oplossingen. (En daarbij natuurlijk hoe we Zowie terug kunnen zien in ludieke campagnes.)

Zowie van Zo Werkt Het:

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top