Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Even voorstellen; Mobiliteitsadviseur Robin Rijlaarsdam

Even voorstellen; Mobiliteitsadviseur Robin Rijlaarsdam

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Robin Rijlaarsdam, op 1 september begonnen als mobiliteitsadviseur bij Breikers. Vanuit mijn studie Economische Geografie kwam ik ooit in aanraking met duurzame mobiliteit, deed ik onderzoek naar waardevolle stationsomgevingen en raakte ik daarvan zo overtuigd, dat ik inmiddels woon, werk en sport op een steenworp afstand van Amersfoort Centraal. Practice what you preach, zeg maar.

Bij Breikers ga ik aan de slag met de aanpak Corridor Amsterdam – Hoorn, waarbij het doel is om de filedruk te verminderen door werkgevers te helpen slimmere oplossingen toe te passen en vervoer te verduurzamen. Hoe mooi zou het zijn als we veel meer mensen uit de auto en op de fiets kunnen krijgen?

Buiten mijn werk bij Breikers werk ik als adviseur en projectleider bij Arcadis met veel plezier aan haalbaarheidsstudies voor grote infraprojecten voor zowel spoor als wegen.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.