Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Even voorstellen; Mobiliteitsadviseur Robin Rijlaarsdam

Even voorstellen; Mobiliteitsadviseur Robin Rijlaarsdam

Leuk om kennis te maken! Mijn naam is Robin Rijlaarsdam, op 1 september begonnen als mobiliteitsadviseur bij Breikers. Vanuit mijn studie Economische Geografie kwam ik ooit in aanraking met duurzame mobiliteit, deed ik onderzoek naar waardevolle stationsomgevingen en raakte ik daarvan zo overtuigd, dat ik inmiddels woon, werk en sport op een steenworp afstand van Amersfoort Centraal. Practice what you preach, zeg maar.

Bij Breikers ga ik aan de slag met de aanpak Corridor Amsterdam – Hoorn, waarbij het doel is om de filedruk te verminderen door werkgevers te helpen slimmere oplossingen toe te passen en vervoer te verduurzamen. Hoe mooi zou het zijn als we veel meer mensen uit de auto en op de fiets kunnen krijgen?

Buiten mijn werk bij Breikers werk ik als adviseur en projectleider bij Arcadis met veel plezier aan haalbaarheidsstudies voor grote infraprojecten voor zowel spoor als wegen.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.