Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Flexibel reizen met de Zuidas Mobility Experience III

Flexibel reizen met de Zuidas Mobility Experience III

Na een lange periode van thuiswerken verwachten we dat het de komende tijd weer een stuk drukker zal worden in Zuidas. Voor veel werknemers betekent dit dat ze weer regelmatig naar kantoor gaan reizen. Om Zuidas bereikbaar te houden is het belangrijk dat we op de kantoordagen niet met zijn allen met de auto komen en zo veel mogelijk reizen buiten de spits.
Dit is een mooi moment om oude gewoontes los te laten en nieuwe manieren van reizen te leren kennen. Als je meedoet met de Zuidas Mobility Experience krijg je meteen 25 euro reistegoed in de Amaze-app en kun je heel gemakkelijk gebruik maken van verschillende mobiliteitsoplossingen die de Zuidas te bieden heeft.

Amaze Mobility is een reis-app die werknemers helpt om gemakkelijk woon-werk en zakelijke reizen te plannen, reserveren, betalen en declareren, zonder OV-chipkaart of allerlei losse accounts. De app geeft toegang tot een scala aan vervoersdiensten, zoals OV, deelauto’s, taxi’s en deelfietsen.

Naast de 25 euro reistegoed, kun je extra reis tegoed sparen van tot een bedrag van 75 euro, wanneer je bijvoorbeeld buiten de spits reist, een keer extra thuis werkt of de auto eens laat staan. Voor werkgevers biedt de app veel inzicht in het reisgedrag van werknemers.

Meer informatie?
Ben jij een werknemer en wil je je inschrijven of meer informatie? Klik dan hier.

Wil je met jouw organisatie meedoen? Neem dan contact op met contact@zuidas.nl.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.