Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Woon-werkverkeer post-corona; twee producten waar jij nu mee aan de slag kunt!

Woon-werkverkeer post-corona; twee producten waar jij nu mee aan de slag kunt!

Dat er door de coronacrisis veel gaat veranderen op gebied van mobiliteit is een feit. Gezondheid, veiligheid en vitaliteit zullen nog zwaarder meewegen in de keuze voor een vervoersmiddel. Het OV zal voorlopig minder mensen kunnen vervoeren en allemaal tegelijk met de auto is ook niet de oplossing.

Daarom zullen we met zijn allen slimme keuzes moeten maken. Wij hebben twee producten voor je klaarliggen waar Breikers deelnemers kosteloos gebruik van mogen maken en waar je meteen concreet mee aan de slag kunt. Ook kunnen we je helpen met het maken van de juiste keuzes en vervolgstappen.

1) MOBILITY ANALYST

Meten is weten! Snel heel veel inzicht in het huidige en toekomstige reisgedrag van je medewerkers? Alle Breikers deelnemers kunnen tijdens de Coronacrisis GRATIS gebruik maken van MobilityAnalyst. Het is een geavanceerde maar super gebruiksvriendelijke tool die je interactief alles leert over je huidige en toekomstige mobiliteit. Een serious game om je door die saaie Corona dagen sleuren.

Sinds begin 2020 werken onze consultants met dit instrument dat we nu dus kosteloos ter beschikking stellen aan al onze 250 deelnemers.

Klik hier voor de demo.

En neem contact met ons op als je interesse is gewekt.

Mobility Analyst

2) FIETSSTIMULERINGS-APP

Fietsen! Daarover is echt iedereen het eens: fietsen is het vervoer van de toekomst. Snel, gezond, duurzaam, goedkoop en leuk. Wacht niet tot we allemaal weer in de file staan en beloon je thuiswerkende collega’s vandaag nog met een inspirerende fietsactie. Een geweldige app die jouw werknemers stimuleert vaker op de fiets te stappen. Voor het bijhouden van fietsritten en kilometers maar ook voor het organiseren van challenges met collega’s!

Kosteloos gebruikmaken van deze app? Stuur ons een mailtje dan vertellen we je graag meer: info@wijzijnbreikers.nl

Schroom niet contact op te nemen, wij helpen je graag!

Mobility Analyst

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.