Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Werkzaamheden aan A10-noord en spoor Zaandam – Hoorn

Werkzaamheden aan A10-noord en spoor Zaandam – Hoorn

Rijkswaterstaat gaat in de zomer groot onderhoud uitvoeren op de A10-Noord. Dit werk zal enige verkeershinder met zich meebrengen. Momenteel wordt er gezocht naar geschikte data om dit project met zo weinig mogelijk hinder voor zowel omgeving als verkeer uit te voeren.

Bereikbaarheid Waterland

Onderhoud aan de bovenleiding van het spoor tussen Zaandam en Hoorn zorgt voor treinvrije periodes in het weekend. Dit kan extra verkeer op de A10 opleveren, zoals vervangend busvervoer of extra auto’s. Het advies is om de onderhoudswerkzaamheden aan de A10 in een ander weekend te plannen. Zo blijft de regio zo goed mogelijk bereikbaar.

Gebruik de interactieve kaart op www.amsterdambereikbaar.nl en ontdek welke werkzaamheden precies uitgevoerd zullen worden en wanneer.

 

Behoefte aan mobiliteitsadvies op maat? Schroom niet om hulp te vragen. Wij kunnen onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden.

Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid
van de regio te borgen.

Onze Breikers consultants helpen jou graag verder!

Je kunt ons bereiken via: info@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.