Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Herhaalmeting! Geef (opnieuw) je mening. Reisbelevingsonderzoek Amsterdam

Herhaalmeting! Geef (opnieuw) je mening. Reisbelevingsonderzoek Amsterdam

Hoe reis je door de regio Amsterdam? Kom je wel eens weg- of spoorwerkzaamheden tegen en ben je hiervan op de hoogte voordat je van huis vertrekt? Ervaar je hinder en wat doe je om dit te omzeilen?

Onderzoeks- en adviesbureau MuConsult voert in opdracht van Amsterdam Bereikbaar een onderzoek uit naar reisbeleving op de weg, het fietspad en in het openbaar vervoer in en rondom Amsterdam. Enkele weken geleden is deze vragenlijst ook uitgezet, dus het kan zeker zo zijn dat je de vragen herkent. Geen probleem, dit is precies de bedoeling. We zijn benieuwd hoe je het reizen door de regio Amsterdam nu, na het uitvoeren van een aantal werkzaamheden zoals de sluiting van de Piet Heijntunnel, ervaart. Aangezien wij dit onderzoek ondersteunen, nodigen we jou als panellid van harte uit om (wederom) deel te nemen.

Je kan deelnemen aan de vragenlijst door op onderstaande link te klikken. Het beantwoorden van de vragen duurt 10 tot 15 minuten en is in te vullen tot en met 23 juli a.s.

naardevragenlijst.nl/amsterdambereikbaar

We stellen je inbreng zeer op prijs.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.