Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Inloopspreekuur – Bespaar met flexibel (thuis-)werken en slim reizen

Inloopspreekuur – Bespaar met flexibel (thuis-)werken en slim reizen

Vrijblijvend eens met ons van gedachten wisselen over de toekomst van flexibel (thuis)werken en duurzame mobiliteit binnen jouw organisatie? Meld je dan aan voor ons online spreekuur op 3 mei!

De vertrouwde manier waarop we naar het werk en zakelijk reizen, is door de coronacrisis verleden tijd. Dat geldt ook voor onze manier van werken. 

Sinds corona hebben we uitgebreid ervaring opgedaan met thuiswerken en flexibel reizen. Hoe gaan we in de toekomst de voordelen hiervan vasthouden en de schaduwkanten te lijf?
Wil je weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf om kosten, tijd en CO2 te besparen? Met de juiste tools, tips en tricks helpt Breikers je graag op weg.

Mobiliteitsscan
Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan, waarmee je binnen enkele minuten ziet hoeveel CO2, reistijd en kosten jouw organisatie op mobiliteit kan besparen! Ook als thuiswerken geen optie is, kun je jouw medewerkers helpen om slim te reizen. Bekijk de demo hier.

Inloopspreekuur
Weten waar de mogelijkheden liggen voor jouw bedrijf? Kom dan naar het online inloopspreekuur op 3 mei 2021 om 14 uur.  Meld je vooraf aan via de mail: info@wijzijnbreikers.nl.
Heb je een andere vraag? Neem dan contact met Breikers op.

Over Breikers
Breikers is een initiatief van VNO-NCW en werkgeversvereniging ORAM; van, voor en door werkgevers. Al meer dan 250 werkgevers gingen je voor!
Breikers begeleidt, inspireert, informeert en motiveert werkgevers in de Metropoolregio Amsterdam (MRA) bij hun transitie naar slimme & duurzame mobiliteit en logistiek en flexibel werken.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.