Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Succesvolle kick-off van de Breikers koplopersgroep

Succesvolle kick-off van de Breikers koplopersgroep

Woensdag 26 juni was de succesvolle kick-off van de Breikers koplopersgroep. Tijdens een inspirerende lunch in de Johan Cruijff ArenA spraken we met een groep actieve Breikers deelnemers over interessante mobiliteitsvraagstukken van grote werkgevers in de regio.

Mooi om te zien hoe deze organisaties de handen ineen willen slaan als het gaat om de actuele mobiliteitsproblematiek. Er werd o.a. gesproken over het gezamenlijk inzetten van shuttle bussen voor de last mile, hoe werkgevers, via de secundaire arbeidsvoorwaarden, met elkaar concurreren op mobiliteit en hoe samenwerken en onderlinge kennisuitwisseling de transitie naar slimme en duurzame oplossingen kan versnellen.

De eerste piketpaaltjes zijn hiermee geslagen!

De lunch werd afgesloten met een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA waarbij we Europa’s grootste ‘second life’ megabatterij (in een commercieel gebouw) konden bekijken.

Op het dak ligt 7200 vierkante meter zonnepanelen, wat goed is voor ongeveer 10 procent van het energiegebruik in de ArenA. Dat gaat rechtstreeks de batterij in, waardoor bij stroomstoringen voetbalwedstrijden en popconcerten gewoon kunnen doorgaan. Uiteraard is er een mooi linkje naar mobiliteit: De batterij bestaat uit 148 tweedehands accu’s afkomstig uit elektrische auto’s.

Een inspirerende middag!

Met dank aan; Arcadis, Accenture, Johan Cruijff Arena, PWC, GVB, KPMG, S&DM, Stern Group, De Nieuwe Kerk, Hermitage, Pricewise en Danone

lunch-breikers-arena-amsterdam

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.