Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

23 mei 2019: Landelijke Fiets naar je Werk Dag

23 mei 2019: Landelijke Fiets naar je Werk Dag

Donderdag 23 mei wordt alweer de 13e landelijke ‘Fiets naar je Werk Dag’ georganiseerd. Veel bedrijven in de Metropool Regio Amsterdam zullen zich hier weer bij aansluiten.

Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Voor bedrijven die hieraan willen meedoen, is een gratis promotiepakket beschikbaar. Je kunt hiervoor contact opnemen met de organisatie.

Fietsen is goed voor het milieu en zeer zeker ook voor de gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt. Het aanbieden van een fietsplan is voor veel werkgevers een makkelijke manier om het belangrijke HR-thema ‘vitaliteit’ in de organisatie in te voeren.

Bike4Work
Steun met je aanmelding ook het goede doel; Cycling out of Poverty (Coop –Africa). Een fiets maakt het verschil voor een betere toekomst en doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede in Oost-Afrika. CooP-Africa voorziet met hun project Bike4 Work Oost-Afrikanen van fietsen om meer inkomsten te kunnen genereren. Ook traint en ondersteunt het ter plaatse sociale fietsondernemingen. Jij kan helpen door eenmalig het bedrag te doneren dat je 23 mei bespaart op je auto.

fiets-naar-je-werk-dag-2019

Waarom meedoen?

Kiezen voor de fiets in plaats van de auto levert een betere gezondheid, minder CO2 uitstoot én kostenbesparing op. Ook leidt het tot minder fijnstof en een betere bereikbaarheid. In 2016 fietsen we met z’n allen 15,5 miljard kilometer. Maar als je kijkt naar al het woon-werk verkeer in Nederland dan zouden we nog veel meer kunnen fietsen; slechts een kwart van de medewerkers kwam in dat jaar namelijk op de fiets terwijl ruim 60% van de werknemers binnen een afstand van 15 km van het werk woont.

Bekijk voor meer inspiratie DEZE infographic met interessante fietsfeiten!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.