Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Lexence wint de Zo Werkt Het Regio Award 2023 – Beste fietswerkgever van Noord-Holland (50-200 medewerkers)

Lexence wint de Zo Werkt Het Regio Award 2023 – Beste fietswerkgever van Noord-Holland (50-200 medewerkers)

Lexence is winnaar van de Zo Werkt Het Award 2023 – Beste fietswerkgever van de regio Noord-Holland – categorie 50-200 medewerkers

Breikers heeft de regionale awards voor de Beste Fiets Werkgever van Noord-Holland uitgereikt aan twee opmerkelijke winnaars: Lexence (categorie 50-200 medewerkers) en de Universiteit van Amsterdam (UVA) (categorie 200+ medewerkers). Beide organisaties hebben zich op innovatieve wijze ingezet voor duurzame mobiliteit en hebben deze erkenning verdiend.

Lexence: Duurzame Mobiliteit als Prioriteit

 

Managing partner Wendy de Ruiter is er hartstikke trots op dat Lexence is uitgroepen tot Beste Fiets Werkgever van Noord-Holland. Ze ziet de award als een bevestiging dat ze op de goede weg zijn.  Na de uitdagingen die covid met zich meebracht, heeft Lexence het mobiliteitsbeleid grondig herzien en zich gericht op maximale facilitering van duurzaam woon-werkverkeer.

Lexence heeft een uitgebreid fietsplan geïmplementeerd, waarmee medewerkers voordelig een fiets kunnen aanschaffen. Bovendien worden alle gefietste kilometers vergoed, waardoor fietsen extra aantrekkelijk wordt. Deze maatregelen dragen niet alleen bij aan het verminderen van CO2-uitstoot,  maar ook aan het ontlasten van de verkeersdruk op de zuidas, waar Lexence is gevestigd.

Voor Wendy  is de vitaliteit van de medewerkers minstens net zo belangrijk, vooral omdat veel medewerkers binnen een straal van 15 kilometer van kantoor wonen, een ideale afstand om met de elektrische fiets af te leggen.. De fietsvoorzieningen zijn dan ook populair, met voldoende ruimte in de overdekte en afgesloten fietsgarage, inclusief laadpunten voor elektrische fietsen. Wendy geeft zelf het goede voorbeeld door regelmatig vanuit Haarlem met de fiets te komen, in de zomer zelfs met de racefiets.

Met deze regionale award in handen heeft Wendy goede hoop dat Lexence er op 21 november ook met de landelijke award vandoor zal gaan. Wanneer dat gebeurt, wordt de champagne ontkurkt, belooft ze.

Bekijk alle regio winnaars van Nederland hier; zowerkthet.nl/regionale-winnaars

 

Volgend jaar zelf winnen?

Wil jij weten hoe je volgend jaar wint? Neem contact op met ons en plan een afpraak in met een van onze consultants. Ons advies is altijd kosteloos.
Samen met jou en je collega’s maken we dan een stappenplan om de mobiliteit van jouw organisatie schoner, slimmer en duurzamer te maken, zodat jullie die award volgend jaar in de wacht kunnen slepen!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.