Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Maak kosteloos gebruik van onze interactieve mobiliteitsscan!

Maak kosteloos gebruik van onze interactieve mobiliteitsscan!

Overweegt jouw organisatie om aan de slag te gaan met het mobiliteitsbeleid, of zijn jullie al concrete stappen aan het zetten? Dan is onze interactieve mobiliteitsscan het ideale vertrekpunt. Je krijgt hiermee een op feiten gebaseerd inzicht in het verander potentieel van het woon-werkverkeer van jouw organisatie, met waardevolle informatie voor het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot.

Met de online tool kun je objectief en overzichtelijk in kaart brengen wat het effect is van specifieke werkgeversmaatregelen in termen van bijvoorbeeld reiskosten, reistijd, CO2-uitstoot, benodigde faciliteiten en vitaliteit. Door te spelen met schuifjes en waarden maak je zélf scenario’s aan en zie je direct de cijfermatige effecten van de geselecteerde maatregelen op de eigen organisatie.

 

BEKIJK DE DEMO HIER

 

 

 

 

Met de scan krijg je antwoorden op vragen als:

  • Hoeveel CO2 besparen we als medewerkers die op minder dan 5 fietskilometers afstand wonen, op de fiets naar kantoor zouden komen? Of 10? Of 15 km?
  • En wat winnen we aan vitaliteit?
  • Voor welke automobilisten zou het OV een acceptabel alternatief zijn?
  • Voor hoeveel mensen wordt OV aantrekkelijk als we ook naar de trein-fiets-combinatie kijken?
  • Hoeveel reistijd en kosten besparen we als iedereen die meer dan 30 minuten enkele reis reist, voortaan 1 extra dag zou thuiswerken?
  • En hoeveel werkplekken en parkeerplekken hebben we dan nodig?
  • Kunnen we het aantal lease-auto’s verminderen?

Met de scan ontdek je bijna spelenderwijs wat de impact is van nieuwe maatregelen op jouw organisatie. Door de aantrekkelijk gevisualiseerde en begrijpelijke weergave is het dashboard ook bij uitstek geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld stakeholder-workshops over bijvoorbeeld duurzame mobiliteit of kostenreductie.

Het filmpje hieronder laat in een vogelvlucht zien hoe MobilityAnalyst werkt. MobilityAnalyst is dé tool voor interactieve mobiliteitsscans voor werkgevers. De scan verschaft waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van jouw medewerkers, waarmee je verder aan de slag kunt bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid, het besparen van kosten of het terugdringen van CO2-uitstoot.

 

Wij kunnen deze scan volledig kosteloos voor jouw organisaties uitvoeren.

Wil jij hiermee aan de slag of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar Rita van der Pas met jouw vragen of om direct een kennismaking in te plannen, rita@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.