Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Zuidas aan de MaaS – 5 november leer je alles over Mobility as a Service!

Zuidas aan de MaaS – 5 november leer je alles over Mobility as a Service!

Plannen, boeken, reizen én betalen met één handige app, dat is Mobility as a Service, oftewel MaaS. MaaS is bedoeld om de verkeersdruk beter te spreiden en bij te dragen aan een beter en duurzaam bereikbare stad. Graag nodigen Zuidas, Hello Zuidas, Green Business Club Zuidas, Bycs, ORAM en Breikers je uit voor het tweede van A tot Zuidas event:

Zuidas aan de MaaS

De bijeenkomst vindt plaats op

Dinsdag 5 november 2019
Inloop: 15.30
Aanvang:
16.00 uur – 17.00 uur + borrel
Locatie: Circl, begane grond

Flexibel reizen is de toekomst. Alle vormen van vervoer beschikbaar via één makkelijke app. Geen auto meer bezitten maar er een lenen of delen. MaaS, Mobility as a Service, is hot en kent vele verschillende vormen. Amsterdam Zuidas is momenteel bezig met een aanbesteding voor het ontwikkelen van een MaaS-dienst bedoeld voor bedrijven in Zuidas en hun medewerkers. Het consortium Over Morgen, Amber en Radiuz werkt op dit moment de Zuidas-service uit. Tijdens deze bijeenkomst geeft het consortium een gedetailleerde toelichting op hun plannen en wat zij werkgevers en/of werknemers kunnen bieden met hun MaaS-dienst.

Van A tot Zuidas
Van A tot Zuidas maakt verschillende, flexibele en duurzame manieren van reizen van en naar Zuidas inzichtelijk en toegankelijk. Op de deze van A tot Zuidas bijeenkomst maak je kennis met werkgevers en collega’s in Zuidas en hoe zij mobiliteit binnen hun bedrijf aanpakken en verduurzamen. Aan de hand van verschillende cases komen mogelijkheden aan bod.

Heb je interesse om deze bijeenkomst bij te wonen? Meld je dan via het formulier hieronder meteen aan! We hopen je daar te zien!

[contact-form-7 id=”2283″ title=”A tot Zuidas – MaaS bijeenkomst”]

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.