Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Masterclass voor werkgevers in Amsterdam Zuidoost: Slim omgaan met mobiliteitsbeleid

Masterclass voor werkgevers in Amsterdam Zuidoost: Slim omgaan met mobiliteitsbeleid


Om organisaties op weg te helpen om juist nu tot nieuw mobiliteitsbeleid te komen, organiseert ZO (Zuidoost) Bereikbaar op woensdag 9 december een online masterclass. In 1,5 uur biedt Breikers mobiliteitsexpert én mobiliteitsmakelaar bij ZO Bereikbaar Marc van der Seijs de deelnemers concrete handvatten om snel en effectief tot een up-to-date mobiliteitsbeleid te komen.

Wat kun je verwachten?
Als corona ons iets leerde dan is het wel dat onze mobiliteitsbehoefte, en in het verlengde daarvan ons gedrag, plotsklaps kan veranderen. Vijftig procent van de medewerkers werkt nu thuis, negentig procent van de files is afgenomen en we maken vierentwintig procent minder zakelijke reizen. Veel organisaties stoten momenteel kantoorruimte af. Dit vraagt om een nieuw mobiliteitsbeleid! Wij ondersteunen veel bedrijven die juist nu in deze tijd hun mobiliteitsbeleid onder de loep nemen: kan het slimmer, persoonlijker, duurzamer, aantrekkelijker of goedkoper? Bovendien is de wereld van vandaag zodanig verandert dat de mobiliteitsbehoefte van je medewerkers heel anders kan zijn dan gisteren.

Maar ja, hoe pak je dat nu aan? Hoe zorg je dat jouw mobiliteitsbeleid omarmt wordt door de organisatie? En belangrijker nog: hoe zorg je dat dit aansluit op de wensen van je werknemers. Hoe je concreet en morgen met deze onderwerpen aan de slag gaat, brengt Marc je tijdens deze masterclass in 1,5 uur bij.

Morgen aan de slag!
ZO Bereikbaar biedt deze masterclass kosteloos aan organisaties, bedrijven of zakelijke netwerken die gevestigd zijn in Amsterdam Zuidoost. Samen proberen we Zuidoost aantrekkelijk en optimaal bereikbaar te houden voor medewerkers, bewoners en bezoekers.

Aanmelden voor de masterclass kan HIER. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Je volgt de masterclass vanaf computer, tablet of telefoon.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.