Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuw in het Breikers team: Haye Bijlsma, Rob Soeters & Bert van Rijssen

Nieuw in het Breikers team: Haye Bijlsma, Rob Soeters & Bert van Rijssen

We verwelkomen deze week drie nieuwe adviseurs in ons team; Haye Bijlsma, Bert van Rijssen en Rob Soeters!

Haye Bijlsma

Inmiddels ben ik een jaar of 8 in het mobiliteitsveld actief waarvan de laatste drie jaar als adviseur duurzame mobiliteit bij Over Morgen. Ik heb een sterke drive op het verkleinen van de rol van de privéauto in ons dagelijks leven. Omdat ik vind dat die rol veel kleiner moet worden en omdat ik dagelijks ervaar dat dit in het stedelijk gebied makkelijk kan. Wij hebben vier jaar geleden onze auto weggedaan en profiteren elke dag van de luxe om niet afhankelijk van een eigen auto te zijn.

In Nederland hebben we ontzettend veel keuze in de manier waarop we ons verplaatsen, maar door de aanwezigheid van de privéauto zitten die keuzes in onze blinde vlek. Ik wijs mensen elke dag op de keuzes die we nog meer hebben en hoe de auto onze keuzevrijheid beperkt. Gedragsbeïnvloeding is hierin een steeds belangrijker thema en over een paar maanden mag ik me ‘gedragsveranderaar’ noemen als ik de postacademische opleiding tot gedragsveranderaar heb afgerond. Dit gaat me enorm helpen de mobiliteitstransitie in goede banen te leiden, onder andere vanuit mijn rol als consultant MKB en bedrijventerreinen bij Breikers.

Bert van Rijssen

Als verkeerskundige ondernemen in de ICT. Dat omschrijft mij kort en bondig. Het combineren van passie (mobiliteit) en hobby (ICT) vul ik in door werkzaam te zijn als consultant bij Breikers, en daarnaast mijn eigen ICT-bedrijf te runnen. 

Met een verkeerskundige achtergrond en jarenlange ervaring als mobiliteitsmakelaar in onder meer de regio’s Zwolle – Kampen (waar ik woon) en Haaglanden kwam nu Breikers op mijn pad. Een nieuwe regio, maar dezelfde vraagstukken en uitdagingen; hoe houden we Nederland bereikbaar? Hoe zorgen we ervoor dat we niet allemaal op hetzelfde moment op dezelfde manier naar dezelfde plek willen reizen en vooral hoe kunnen werkgevers daarin bijdragen? 

Doordat ik niet alleen mobiliteitsadviseur en consultant bij Breikers ben, maar zelf ook werkgever, snap ik goed hoe die beide werelden werken en op elkaar kunnen worden aangesloten. Ik zal voor Breikers aan de slag gaan met de focus op Amsterdam Sloterdijken en de werkgevers in Noord-Holland. 

Rob Soeters

Als senior mobiliteits- en projectmanager zet ik graag beleid om in concrete plannen en acties. Na mijn Hbo-opleiding HRM in 1990 ben ik gestart als één van de eerste vervoer coördinatoren van Nederland. Inmiddels heb ik 30+ jaar ervaring op het gebied van mobiliteitsmanagement. Ik werk doelgericht en enthousiast, met een nuchtere blik en een groot netwerk. 

Gedragsbeïnvloeding heeft mijn speciale interesse. Ik gebruik graag concrete voorbeelden om anderen te enthousiasmeren. Ook geloof ik in het delen van kennis: ik luister naar ervaringen van anderen en vertel graag over mijn successen én fouten. Samen kom je immers verder.
Sinds 1995 werk ik als zelfstandig ondernemer voor zowel de private als publieke sector in Nederland met af en toe een uitstapje naar het buitenland. Ik woon in Arnhem. Naast het werk is mijn passie portretfotografie, fitness en rijd ik zowel privé als in het woon-werkverkeer graag op mijn motor.
Bij Breikers ga ik mij als consultant bezighouden met de advisering van individuele werkgevers.

Maak een afspraak

Overweegt jouw organisatie om aan de slag te gaan met het mobiliteitsbeleid, of zijn jullie al concrete stappen aan het zetten en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Stuur dan een mailtje naar Rita van der Pas met jouw vragen of om direct een kennismaking met Bert, Haye of Rob in te plannen, rita@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.