Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Mobiliteitsindex - Hoe scoort jouw organisatie?

Vul net als honderden andere organisaties de vragenlijst en zie in één oogopslag hoe jouw mobiliteitsbeleid scoort vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten én hoe je beleid op dit moment bijdraagt aan het realiseren van je ambities.

Vergelijken-mobiliteitsbeleid-werkgevers2

Persoonlijk rapport

Wil jij een aantrekkelijke werkgever blijven, je medewerkers vitaal houden, bereikbaar blijven of jullie CO2-uitstoot verminderen? Wat je belangrijkste ambities ook zijn, gebruik je mobiliteitsbeleid om die te helpen realiseren.

Vul kosteloos de Mobiliteitsindex in en je weet direct hoe jouw beleid ervoor staat vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten. Wat kan beter, waar liggen je kansen?

Je ontvangt een persoonlijk rapport met concrete adviezen en tips waar je morgen al mee aan de slag kunt. Zo laat je jouw mobiliteitsbeleid scoren.

Dit levert het je op!

Direct na het invullen van de vragenlijst zie je in één oogopslag hoe jouw mobiliteitsbeleid scoort vergeleken met andere werkgevers en branchegenoten

Je ziet meteen hoe je beleid op dit moment bijdraagt aan het realiseren van je ambities.

Daarnaast krijg je een persoonlijk rapport gemaild met concrete adviezen, tips en handvatten, gebaseerd op jouw antwoorden en voorkeuren. Hiermee kun je morgen al beginnen!

Heb je liever wat hulp hierbij? We helpen je graag om je score te verbeteren! Kosteloos, net als het gebruik van de Mobiliteitsindex.

Zo doe je dat

Gewild instrument

De Mobiliteitsindex is een initiatief van VNO-NCW Brabant Zeeland, SmartWayZ.NL, provincie Noord-Brabant, het Brabant Mobiliteitsnetwerk, Goedopweg, Breikers en Zuid-Holland bereikbaar.

De vragenlijst is de afgelopen maanden volop getest, aangepast en ingezet met positieve reacties als resultaat. Kijk voor meer informatie op www.mobiliteitsindex.nl.

 

Voor wie is het?

De mobiliteitsindex is geschikt voor alle werkgevers die benieuwd zijn hoe hun mobiliteitsbeleid scoort ten opzichte van anderen werkgevers en branchegenoten. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5.000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt

Wat is de investering?

Er zijn geen kosten aan verbonden. Het invullen van de vragenlijst kost je ongeveer een kwartier, afhankelijk van je kennis van jullie huidige mobiliteitsregelingen. Je ontvangt daarna binnen één werkdag jouw persoonlijk rapport.

Wil je eerst de vragenlijst even doornemen? Download deze hier.

Is jouw organisatie bezig met (een van) onderstaande onderwerpen:

Thuiswerken of hybridewerken

Leasevloot, het wagenpark en parkeerbeleid

OV beleid

Vitaliteit en fietsstimulering

Gedragsverandering en bereikbaarheid

Dan is de mobiliteitsindex geschikt voor jou!