Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuw bestuurslid Robert Jan ter Kuile

Nieuw bestuurslid Robert Jan ter Kuile

Ik ben Robert Jan ter Kuile, 41 jaar oud en sinds 1 februari toegetreden tot het bestuur van Breikers. Ik heb me van jongs af aan al met mobiliteit bezig gehouden, ik vind het altijd fascinerend hoe mensen krioelend over de aardbol altijd maar onderweg zijn. Ik ben nieuwsgierig en hou er van om mooie verhalen en visies praktisch te maken. Zo heb ik vanuit GVB samen met NS, HTM en RET het maas platform Rivier opgezet om de visie van integrale mobiliteit werkelijkheid te maken. Inmiddels hou ik mij vanuit Deloitte bezig met het realiseren van the Future of Mobility.

Helaas woon ik niet meer in Amsterdam, voor onze drie kleine kinderen biedt Voorburg wat meer ruimte. Nu ervaar ik hoe dichtbij of klein Nederland eigenlijk is en hoe belangrijk goede regionale verbindingen daarbij zijn, echt iets dat we bijna voor lief nemen, maar wat heel bijzonder is.

Breikers vind ik een mooie stichting waar ik me graag voor inzet. Volgens mij kunnen we mobiliteit en daarmee ons land, mooier maken door goede samenwerking tussen bedrijven en overheden. Breikers laat zien hoe krachtig die samenwerking kan zijn. Ik zie deze rol ook als een mooi vervolg op mijn betrokkenheid lang geleden bij de Taskforce Mobiliteitsmanagement. Toen zijn we begonnen met subsidies vanuit IenW voor Breikers en de andere regio’s. Voor wie lang in het vak zit, ik heb toen ook de mobiliteitsvouchers ontwikkeld om de prille markt van mobiliteitsmakelaars een boost te geven. Heel leuk om daar ruim 10 jaar later zo de vruchten van te plukken.

Ik hoop de komende jaren Breikers te helpen om hun belangrijke rol voor werkgevers en overheid in te kunnen vullen. Waarbij ik verwacht dat steeds meer werkgevers een breder mobiliteits- en thuiswerkaanbod voor hun werknemers willen organiseren. Ik wil graag met jullie nadenken hoe we de bedrijven hier het beste bij kunnen helpen en wat het ook voor de ontwikkeling van ons aanbod betekent.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.