Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuw e-magazine van Coalitie Anders Reizen – Zo Willen We Werken

Nieuw e-magazine van Coalitie Anders Reizen – Zo Willen We Werken

Coalitie Anders Reizen heeft een nieuw e-magazine uitgebracht met de titel ‘Zo Willen We Werken’. In dit magazine delen koplopers uit de coalitie inspirerende verhalen en ‘good practices’. Klik hier en ontdek wat anderen doen. 

Het e-magazine is bedoeld om kennis en inzichten met elkaar te delen en inspiratie op te doen op het gebied van hybride werken en minder & bewuster/duurzamer reizen. Door COVID-19 bevinden we ons in een nieuwe realiteit waardoor er minder of soms niet meer (internationaal) gereisd wordt. En het werk gaat ondertussen door.

Voordelen versneld uitbouwen 

We hebben gezien dat we niet altijd hoeven te reizen, digitaal is veel mogelijk. Meer dan we zelf voor ogen hadden. Er worden miljoenen euro’s en talloze reisuren bespaard. Dit is dé kans om de kaarten opnieuw te schudden.Thuiswerken blijkt niet tot minder, maar juist tot verhoogde productiviteit te leiden. Veel organisaties en teams zijn effectiever samen gaan werken dan voorheen. Er doen zich onverwachte kansen voor, maar we moeten onze ogen ook niet sluiten voor werknemers die soms de muren op zich af zien komen, de fysieke ontmoetingen die gemist worden of de worsteling in het vinden van een juiste balans. Al met al de hoogste tijd om het gesprek te voeren, de voordelen versneld uit te bouwen en de nadelen tegelijkertijd aan te pakken en op te heffen.

50% reductie 

Door het delen van dilemma’s, zichtbare en onzichtbare drempels en visie van gelijkgestemden verscherpen we onze gezamenlijke ambitie en hoeft niet iedereen opnieuw het wiel uit te vinden. De kernvraag daarbij is: hoe verankeren we de positieve effecten van COVID-19 in effectief beleid, zodat we de 50% reductie versneld kunnen behalen?

Kijk mee 

In het e-magazine komen diverse perspectieven en stemgeluiden bij elkaar. Zo krijg je een unieke kans om te zien hoe andere organisaties het doen. Kijk mee in de keuken van ING, VodafoneZiggo, Rabobank, Achmea, Enexis, Unilever, KPN, ABN AMRO, Eneco (en Philips). Ze delen in deze editie graag hun kennis en inzichten met je. Heldere ’learnings’ worden afgewisseld met beschouwende reflecties van leiders. Dat laatste gebeurde wandelend, midden in de natuur. De gesprekken werden gevoerd met Thomas Mulder (CHRO VodafoneZiggo), Prinses Laurentien van Oranje, Jos Baeten (CEO a.s.r.), Janine Vos (CHRO & Board member Rabobank), Danny Benima (CFO Stedin) en As Tempelman (CEO Eneco).

Aanmelden voor event op donderdag 17 juni

De thema’s uit het e-magazine krijgen op 17 juni een verdieping. Koplopers uit het Nederlandse bedrijfsleven delen hun inzichten, dilemma’s en uitdagingen over anders werken en reizen anno 2021. En natuurlijk is er alle ruimte voor dilemma’s, drempels en dromen. Wil jij ook een toekomstbestendige organisatie zijn/blijven of ‘good practices’ delen met anderen? Meld je dan aan voor het zakelijke online evenement op 17 juni. Tijd: 9:30 tot 12:00 uur. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Doe mee en schrijf je in!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.