Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuwe collega: Dirkje van der Ven

Nieuwe collega: Dirkje van der Ven

Wij verwelkomen een nieuwe collega in ons Breikers team: Dirkje van der Ven. Super blij zijn wij met de ervaring die zij met zich meebrengt op het gebied van gedragsverandering.

Wanneer je gedrag begrijpt, kun je ook veranderen. Juist dat maakt inzicht in gedrag zo ontzettend nuttig. Onze wereld verandert namelijk steeds sneller. De gevolgen van de klimaatverandering worden zichtbaarder, we worden afhankelijker van digitale vaardigheden en het internet en we kunnen bijna niet meer bijhouden wat nu wel of niet gezond voor ons is. Dat vraagt ook veel van de mens, voor wie verandering niet gemakkelijk is. De wereld verandert, maar de mens verandert niet automatisch mee.

Al bijna 8 jaar ondersteun ik organisaties bij allerlei vraagstukken omtrent gedrag. Ik help hen om een strategie te ontwikkelen waarmee zij hun doelgroepen meekrijgen in verandering. Mijn focus ligt daarbij op mobiliteit. Juist het alledaagse karakter van reisgedrag maakt het ontzettend interessant én uitdagend. Er is maar één ding waar ik enthousiaster van word dan gedragsinzichten, en dat is anderen vertellen over deze inzichten. Vanuit mijn bedrijf Wavy doe ik dat in de vorm van lezingen, trainingen en workshops. Ook ben ik mede-oprichter van en docent bij Gedragsland, een belevingsgerichte opleiding tot gedragsexpert. Voor Breikers ga ik met werkgevers aan de slag om hen op een andere manier naar hun vraagstukken te laten kijken, zodat zij hun medewerkers meekrijgen in een transitie.

Maak een afspraak

Dus heb je een prachtig fietsplan geïmplementeerd maar wordt er weinig gebruik van gemaakt? Of reizen jouw collega’s in de spits, ondanks alle flexibiliteit die hen geboden wordt? Stuur dan een mailtje naar Rita van der Pas met jouw vragen om direct een kennismaking in te plannen, rita@wijzijnbreikers.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.