Nieuwe Product- & Accountmanager – Rutger van der Veen

Mijn naam is Rutger van der Veen en ik ben sinds maart nieuw in dienst bij Breikers als Product- & Accountmanager. Een prachtige nieuwe uitdaging waarin ik mij ga focussen op de propositie van Breikers, de deelnemende organisaties en het actieve netwerk daaromheen.

Ik ben een bestuurskundige met een grote interesse in organisatievraagstukken. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een commercieel bureau voor maatschappelijke innovatie en als adviseur bij een zelfstandig bestuursorgaan.

Voor de lezers binnen het Breikers netwerk: wij gaan elkaar op korte termijn vast en zeker ontmoeten. Mocht je eerder kennis willen maken schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik heb er zin in!

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top