Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Nieuwe Product- & Accountmanager – Rutger van der Veen

Nieuwe Product- & Accountmanager – Rutger van der Veen

Mijn naam is Rutger van der Veen en ik ben sinds maart nieuw in dienst bij Breikers als Product- & Accountmanager. Een prachtige nieuwe uitdaging waarin ik mij ga focussen op de propositie van Breikers, de deelnemende organisaties en het actieve netwerk daaromheen.

Ik ben een bestuurskundige met een grote interesse in organisatievraagstukken. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een commercieel bureau voor maatschappelijke innovatie en als adviseur bij een zelfstandig bestuursorgaan.

Voor de lezers binnen het Breikers netwerk: wij gaan elkaar op korte termijn vast en zeker ontmoeten. Mocht je eerder kennis willen maken schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik heb er zin in!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.