Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Nieuwe Product- & Accountmanager – Rutger van der Veen

Nieuwe Product- & Accountmanager – Rutger van der Veen

Mijn naam is Rutger van der Veen en ik ben sinds maart nieuw in dienst bij Breikers als Product- & Accountmanager. Een prachtige nieuwe uitdaging waarin ik mij ga focussen op de propositie van Breikers, de deelnemende organisaties en het actieve netwerk daaromheen.

Ik ben een bestuurskundige met een grote interesse in organisatievraagstukken. Hiervoor ben ik werkzaam geweest bij een commercieel bureau voor maatschappelijke innovatie en als adviseur bij een zelfstandig bestuursorgaan.

Voor de lezers binnen het Breikers netwerk: wij gaan elkaar op korte termijn vast en zeker ontmoeten. Mocht je eerder kennis willen maken schroom dan niet om contact op te nemen.

Ik heb er zin in!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.