Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Nieuwe campagne ‘Zo werkt het’ vanaf 21 september van start

Nieuwe campagne ‘Zo werkt het’ vanaf 21 september van start

Zo werkt het!
Binnenkort is er één landelijk platform waarop alle regionale kennis rondom flexibel (thuis)werken en slim reizen gebundeld is. Op Zowerkthet.nl vind je vanaf 21 september gratis tips, tricks, advies op maat en nog veel meer! Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam, leefbaar en veerkrachtig Nederland.

Inspireren
Thuiswerken heeft de afgelopen maanden een grote vlucht genomen. Uit onderzoek blijkt dat een flink deel van de werknemers dit vast wil houden. Daarnaast merken we dat de spits is afgenomen, ook na de lockdown. Goed nieuws want thuiswerken en reizen buiten de spits heeft veel positieve effecten; betere concentratie, minder stress, minder verzuim, meer werkgeluk, snellere doorstroom op wegen, meer zitplekken in het openbaar vervoer en schonere lucht. Top, maar hoe houden we dit vast.
Om deze goede lijn door te zetten, hebben de regionetwerken in Nederland – waaronder initiatiefnemer Breikers – een platform ontwikkeld om werkgevers en werknemers te inspireren en ondersteunen bij het maken van slimme(re) reiskeuzes op het gebied van werken en reizen.
Op het platform vind je verschillende tips & tricks zoals een overzicht van landelijke en regionale mobiliteitscampagnes en alle regionale mobiliteitsoplossingen.
Werkgevers kunnen een handige communicatietoolkit downloaden waarmee zij hun werknemers kunnen inspireren en motiveren. Ook kunnen werkgevers promotiemateriaal, zoals posters en tafelstandaards, gratis aanvragen.

Kosteloos advies op maat
Kom je er als werkgever niet uit? Het regionetwerk bij jou in de buurt helpt je graag kosteloos verder op weg. Alle betrokken regionetwerken, waaronder initiatiefnemer Stichting Breikers, kunnen hun adviesuren omtrent flexibel (thuis)werken en slim reizen onafhankelijk en gratis aan werkgevers aanbieden. Dit is mogelijk omdat de netwerken onderdeel uitmaken van verschillende programma’s van de rijksoverheid, die werkgevers inspireren om de CO2-uitstoot van werk gerelateerd verkeer te verminderen.
Kortom, hier vind je straks alles wat met flexibel (thuis)werken en slim reizen te maken heeft. Zo werken we samen aan een bereikbaar, duurzaam, leefbaar en veerkrachtig Nederland.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.