Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Werkzaamheden Station Amsterdam Centraal

Werkzaamheden Station Amsterdam Centraal

Amsterdam Centraal wordt omgebouwd. Tijdens dit project worden de spoorlijnen van het station opnieuw ingericht en aangelegd. De werkzaamheden hebben invloed op de dienstregeling richting station Amsterdam Centraal. Veel treinen zullen het station vermijden en in deze periode al keren bij station Amsterdam Sloterdijk of Amstel.

Gevolgen voor tunnels en pontjes

Project Ombouw Station Amsterdam Centraal heeft niet alleen gevolgen voor de dienstregeling. De verwachting is dat er grote impact zal zijn op de bereikbaarheid van het station. Dit geldt met name voor de tunnels aan de oostkant en voor de pontjes. Het project is nog niet begonnen, maar omdat het veel impact zal hebben op het verkeer is het goed nu al na te denken over de bereikbaarheid van jouw organisatie. Zo zal bijvoorbeeld de Michiel de Ruijtertunnel van oktober 2020 tot en met juni 2021 gerenoveerd worden waardoor deze gedurende 9 maanden elke nacht dicht gaat voor alle verkeer. Klik hier voor meer informatie over de Michiel de Ruijtertunnel.

Eerst Station Amsterdam Sloterdijk

Zoals gezegd zullen veel treinen tijdens de ombouw al keren bij Station Amsterdam Sloterdijk. Daarom worden de werkzaamheden aan dit station eerst afgerond.

Gebruik de interactieve kaart op www.amsterdambereikbaar.nl en ontdek welke werkzaamheden precies uitgevoerd zullen worden in de omgeving van Amsterdam Centraal.

 

Behoefte aan mobiliteitsadvies op maat? Schroom niet om hulp te vragen. Wij kunnen onze adviesuren onafhankelijk en kosteloos aan werkgevers aanbieden.

Dit is mogelijk omdat wij onderdeel uitmaken van het programma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid. Hierin werkt de MRA samen met de Rijksoverheid om de bereikbaarheid
van de regio te borgen.

Onze Breikers consultants helpen jou graag verder!

Je kunt ons bereiken via: info@wijzijnbreikers.nl

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.