Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Onderzoek naar reisbeleving in regio Amsterdam – Doe je ook mee?

Onderzoek naar reisbeleving in regio Amsterdam – Doe je ook mee?

Vandaag start een onderzoek naar de reisbeleving van reizigers in de regio Amsterdam. Dit ‘belevingsonderzoek’ wordt uitgevoerd in opdracht van Amsterdam Bereikbaar. Amsterdam Bereikbaar is een samenwerkingsverband tussen vijf grote infrapartners in de regio Amsterdam: Rijkswaterstaat (WNN), Gemeente Amsterdam, ProRail, Provincie Noord-Holland en Vervoerregio Amsterdam.

Doe mee!

Kom je wel eens weg- en of spoorwerkzaamheden tegen onderweg in de regio Amsterdam en heb je daar last van? Ben je al op de hoogte van deze werkzaamheden als je van huis vertrekt? Wat doe je om hinder te omzeilen, zoals een andere route of een ander vervoermiddel kiezen? We horen graag hoe jij je reis ervaart.

De enquête vind je hier: https://www.surveyim.nl/mucon123 

Het kost je hooguit 10-15 minuten. De antwoorden worden volledig anoniem en vertrouwelijk verwerkt door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Om de privacy te waarborgen worden de resultaten in navolging van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verwerkt.

Uniek onderzoek

Het onderzoek richt zich op reizigers die de afgelopen maand een reis hebben gemaakt met een herkomst en/of bestemming in Amsterdam. Wat het onderzoek uniek maakt is het ‘multimodale’ karakter: reizen per auto, fiets én openbaar vervoer staan centraal, waarbij getracht wordt de reisbeleving met elkaar te vergelijken. Via een online enquête wordt vanuit Amsterdam bereikbaar voor het eerst contact gezocht met een grote groep reizigers, oa via pushberichten op Flitsmeister.

Vraag werknemers de enquête in te vullen

Als werkgever kun je ook veel invloed hebben op de verkeersdrukte in de regio. Want een groot deel van het verkeer in en rond Amsterdam bestaat uit forenzen. Andersom merk je het direct als er in de buurt werkzaamheden zijn: dan is je kantoor of bedrijfsgebouw slecht bereikbaar en ondervinden medewerkers en klanten hinder. Om samen met werkgevers de bereikbaarheid te kunnen verbeteren is Breikers partner van Amsterdam Bereikbaar. En omdat veel verkeersdeelnemers forenzen zijn willen we je vragen deze enquête onder jouw werknemers te verspreiden. Zo kunnen we samen werken aan de bereikbaarheid van onze regio.

Meer informatie over Amsterdam Bereikbaar is te vinden op: www.amsterdambereikbaar.nl

Voor werkgevers: www.amsterdambereikbaar.nl/voor-werkgevers

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.