Ontbijtsessie Mobility & Hospitality op 16 april

VNO-NCW metropool Amsterdam, Deloitte & Stichting Breikers slaan de handen ineen en nodigen jou van harte uit voor een gezamenlijke ontbijtsessie op dinsdagochtend 16 april. (aanmelden kan via het formulier hieronder)

Datum: 16 april

Thema: Mobility & Hospitality

Tijdstip: 07:30 – 10:30 uur

Locatie: Nationale Postcode Loterij, Beethovenstraat 200, 1077 JZ, Amsterdam

Mobility & Hospitality

Mobiliteit en transport zijn belangrijke factoren die goed moeten functioneren in de metropoolregio Amsterdam. Er wordt geklaagd over files en te veel toeristen in Amsterdam. Echter succes en drukte zijn niet altijd een bedreiging, maar bieden ook kansen voor de regio. Mobility en Hospitality gaan hand in hand.

Welke innovatieve mobiliteitsoplossingen zijn er? Hoe kunnen ondernemers en bezoekers van een stad als Amsterdam tot duurzamer reisgedrag worden verleid? Hoe kan mobiliteit en ‘drukte’ in een stad in goede banen worden geleid? Hoe toegankelijk cq gastvrij is Amsterdam? Hoe kijken onze sprekers naar de toekomst, groei en duurzame mogelijkheden?

Wij hebben het genoegen dat vier inspirerende sprekers in TED Talks van 10 minuten hun expertise met ons komen delen.

Paul Riemens, CEO RAI Amsterdam, geeft zijn verfrissende visie op gastvrijheid in de metropoolregio Amsterdam.

Hidde Salverda, Director of Operations van de Johan Cruijff ArenA, vertelt over zijn ervaringen met crowd control en veiligheid van bezoekers bij grootschalige evenementen.

Maijke Receveur, Chief Growth Lightyear. “We not only built a sustainable car but a sustainable company as well.”

Guido van der Ven, Director Business Development Bol.com, deelt welke trends en ontwikkelingen ze volgen met het oog op hun logistieke uitdagingen en welke ze daarvan toepassen op de Nederlandse en Belgische markt.

Dagvoorzitter en gespreksleider Robert Daverschot modereert deze bijeenkomst en betrekt op interactieve wijze het publiek in de zaal.

Tot slot biedt gastheer Nationale Postcode Loterij een rondleiding door het meest duurzaam gerenoveerde kantoorpand van Nederland aan.

Dit boeiende programma wil je niet missen! Kom je ook?

Wij hopen je de 16e bij het ontbijt te zien!

Interessant voorbeeld? Deel met vrienden!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top