Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

BNR Podcast – Breek de Spits Corona-editie met Breikers mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle

BNR Podcast – Breek de Spits Corona-editie met Breikers mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle

Het mobiliteitsbeleid van veel bedrijven moet door de coronacrisis spoedig op de schop. De anderhalve meter-samenleving vergt een andere aanpak. ‘Hoe we tot voor kort reisden, dat gaat echt niet meer’, zegt Spitsbrekers-jurylid en mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle.

Vooral bedrijven waar veel medewerkers met het openbaar vervoer naar kantoor reizen moeten volgens Hollestelle veranderen. De ov-capaciteit in de anderhalve meter-samenleving zal drastisch verminderen. ‘Veel bedrijven zitten direct naast een station. Die moeten echt wel een ander tijdelijk corona mobiliteitsbeleid gaan voeren. Dat gaat echt impact hebben’, zegt hij.

LUISTER DE PODCAST HIER

Hollestelle, mobiliteitsadviseur bij Breikers, vertelt in de podcast dat verschillende organisaties zich al aan het voorbereiden zijn op de anderhalve meter-samenleving. Thuiswerken zal daar een belangrijke rol in gaan spelen, net als de fiets. ‘Ik zie dat grote bedrijven inzetten op de fiets en de speed pedelec’, zegt hij. Toch verwacht hij ook dat het autogebruik zal toenemen.

In een speciale corona-editie van de Breek de Spits-podcast delen de juryleden van BNR’s Spitsbrekers hun visie op de toekomst van mobiliteit. Benieuwd? Luister de serie hier of via je favoriete podcast-app.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.