Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

BNR Podcast – Breek de Spits Corona-editie met Breikers mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle

BNR Podcast – Breek de Spits Corona-editie met Breikers mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle

Het mobiliteitsbeleid van veel bedrijven moet door de coronacrisis spoedig op de schop. De anderhalve meter-samenleving vergt een andere aanpak. ‘Hoe we tot voor kort reisden, dat gaat echt niet meer’, zegt Spitsbrekers-jurylid en mobiliteitsadviseur Jos Hollestelle.

Vooral bedrijven waar veel medewerkers met het openbaar vervoer naar kantoor reizen moeten volgens Hollestelle veranderen. De ov-capaciteit in de anderhalve meter-samenleving zal drastisch verminderen. ‘Veel bedrijven zitten direct naast een station. Die moeten echt wel een ander tijdelijk corona mobiliteitsbeleid gaan voeren. Dat gaat echt impact hebben’, zegt hij.

LUISTER DE PODCAST HIER

Hollestelle, mobiliteitsadviseur bij Breikers, vertelt in de podcast dat verschillende organisaties zich al aan het voorbereiden zijn op de anderhalve meter-samenleving. Thuiswerken zal daar een belangrijke rol in gaan spelen, net als de fiets. ‘Ik zie dat grote bedrijven inzetten op de fiets en de speed pedelec’, zegt hij. Toch verwacht hij ook dat het autogebruik zal toenemen.

In een speciale corona-editie van de Breek de Spits-podcast delen de juryleden van BNR’s Spitsbrekers hun visie op de toekomst van mobiliteit. Benieuwd? Luister de serie hier of via je favoriete podcast-app.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.