Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Rijkswaterstaat, Zuid-Holland Bereikbaar en Breikers sluiten samenwerkingsovereenkomst

Rijkswaterstaat, Zuid-Holland Bereikbaar en Breikers sluiten samenwerkingsovereenkomst

Voor de vernieuwing van een viertal bruggen en viaducten op de A44 hebben Rijkswaterstaat, Zuid-Holland Bereikbaar en Breikers een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Tijdens de werkzaamheden is hinder op de weg onvermijdelijk en zal de wegcapaciteit afnemen. Dat betekent dat er veel aandacht moet zijn voor het behouden van de mobiliteit en bereikbaarheid op en rondom de A44. Overigens gaat dit vooral om hinder als gevolg van het afsluiten van op- en afritten en onderdoorgangen aan de A44. We kiezen voor een slimme bouwwijze om de A44 zoveel mogelijk open te houden en houden rekening met andere werkzaamheden en evenementen in de regio.

 

Om de mobiliteit en bereikbaarheid zoveel mogelijk te behouden is onder andere overleg nodig met werkgevers en reizigersgroepen in de regio over hun reisgedrag en wat eventuele reisalternatieven kunnen zijn. Veel van deze contacten worden door Zuid-Holland Bereikbaar en Breikers verzorgd. Zij hebben veel ervaring met deze aanpak en gaan deze, samen met Rijkswaterstaat in deze regio invullen.

Wilt je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom dit project? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via deze link.

Op de foto staan Bregje van Beekvelt, Rijkswaterstaat, Jos van Hees, Zuid Holland Bereikbaar en Rein Aarts, directeur Breikers, die alle drie namens hun organisaties de samenwerking ondertekenden.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.