Rita van der Pas gestart bij Breikers namens VNO-NCW

Per augustus 2019 is Rita van der Pas van VNO-NCW bij Breikers gestart, waarbij ze als regio medewerker de schakel zal zijn tussen het netwerk van VNO-NCW West en Breikers.

Even voorstellen:

Rita-van-der-Pas-vno-ncw-breikers

Mijn naam is Rita van der Pas en ben sinds kort met veel enthousiasme begonnen in het team van Breikers als opvolgster van Jage van Uuden. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij VNO-NCW metropool Amsterdam. In deze regio organiseer ik bijeenkomsten voor de leden, onderhoud contacten en ondersteun het bestuur. Voor mijn tijd bij VNO-NCW West heb ik 18 jaar producttrainingen gegeven bij Xerox en ben ik geruime tijd management assistent bij Abbott geweest. Ik ben getrouwd, heb twee dochters en ben woonachtig in Weesp.

Ik kijk uit naar de samenwerking en wil mij graag inzetten om de doelstellingen samen met het team van Breikers te behalen!

https://nl.linkedin.com/in/ritavanderpas

 

 

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top