Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Rita van der Pas gestart bij Breikers namens VNO-NCW

Rita van der Pas gestart bij Breikers namens VNO-NCW

Per augustus 2019 is Rita van der Pas van VNO-NCW bij Breikers gestart, waarbij ze als regio medewerker de schakel zal zijn tussen het netwerk van VNO-NCW West en Breikers.

Even voorstellen:

Rita-van-der-Pas-vno-ncw-breikers

Mijn naam is Rita van der Pas en ben sinds kort met veel enthousiasme begonnen in het team van Breikers als opvolgster van Jage van Uuden. Sinds 2011 ben ik werkzaam bij VNO-NCW metropool Amsterdam. In deze regio organiseer ik bijeenkomsten voor de leden, onderhoud contacten en ondersteun het bestuur. Voor mijn tijd bij VNO-NCW West heb ik 18 jaar producttrainingen gegeven bij Xerox en ben ik geruime tijd management assistent bij Abbott geweest. Ik ben getrouwd, heb twee dochters en ben woonachtig in Weesp.

Ik kijk uit naar de samenwerking en wil mij graag inzetten om de doelstellingen samen met het team van Breikers te behalen!

https://nl.linkedin.com/in/ritavanderpas

 

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.