SAVE THE DATE Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar 

Hoe ondersteun je als werkgever jouw werknemers om effectief thuis te blijven werken? Welke kansen en uitdagingen brengt dit met zich mee? En hoe kan je hier als werkgever het beste mee omgaan? Hoe zou dat in de toekomst eruit kunnen zien? Al deze relevante vragen komen aan bod tijdens de inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’. Met als gastspreker bestsellerauteur en internationaal spreker Dr. Ben Tiggelaar.

Inspiratiesessie ‘Thuiswerken nu en straks’ met Ben Tiggelaar 

29 april 12.30 – 16.00u

Meld je nu aan via de volgende link: www.thuiswerkconferentie.nl

Het interdepartementale programma DG Samenleving en Covid-19 organiseert, in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, deze sessie op 29 april van 12.30 – 16.00u. De middag is gericht op werkgevers, HR-adviseurs en OR-leden. Tijdens deze interactieve middag krijgen deelnemers concrete tips, gaan zij met elkaar in gesprek en leren zo meer over het faciliteren van thuiswerken nu en in de toekomst. Waarbij creatieve en innovatieve ideeën, praktische thuiswerktips, uitdagingen en kansen allemaal aan bod komen.

Dr. Ben Tiggelaar, bekend van NRC en BNR, expert in leiderschap, verandering en gedrag, verzorgt het eerste deel van de middag. Op een inspirerende manier gaat Ben in op thuiswerken en leidinggeven aan jezelf, en thuiswerken en leidinggeven aan anderen in deze tijd waarin maximaal thuisgewerkt wordt. Tevens gaat hij in op de toekomst van thuiswerken.  Relevante voorbeelden, praktische thuiswerktips en eigen reflectie komen aan bod.

In het tweede deel van de middag gaan de deelnemers in kleine groepjes in gesprek onder leiding van een tafelvoorzitter. De thema’s van de tafels worden t.z.t. bekendgemaakt op onderstaand platform waar u zich ook alvast aanmelden voor deze sessie.

www.thuiswerkconferentie.nl

 

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top