Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je in voor de nieuwe van A tot Zuidas webinars

Schrijf je in voor de nieuwe van A tot Zuidas webinars

Hoe ziet de toekomst van het openbaar vervoer er uit en wat betekent dit voor werkgevers? Hoe gaat Zuidas verder na de zomer? Luister en praat mee in de nieuwe webinars. 

1. Woon- werkverkeer met het openbaar vervoer in de huidige tijd

Gespreksleider: Menno van der Valk (ORAM)
Tijd: 24 juni van 16.00u tot 16.45

Menno van der Valk (ORAM – Ondernemend Amsterdam) gaat namens de van A tot Zuidas-partijen in gesprek met vervoersaanbieders over het perspectief van OV in de huidige tijd. Hoe kunnen we zorgen dat werknemers straks weer met het openbaar vervoer naar het werk kunnen? En wat vraagt dat van de werkgever?

Te gast zijn:

  • NS
  • Rick de Vries – Concessie Marketeer en Woordvoerder bij Connexxion
  • Het GVB.

In dit gesprek staat de potentie van het OV centraal, de maatregelen die worden genomen in bus, trein, tram en metro. Als vertrekpunt zal de impact van de crisis op deze organisaties kort aan de orde komen.
De vervoerders zelf delen hier hun ideeën over de mogelijkheden en de onmogelijkheden van deze manier van woon- werkverkeer. Voor alle werkgevers in Zuidas die zich momenteel buigen over hun mobiliteitsbeleid is dit webinar dus een must om aan deel te nemen.

AANMELDEN
2. Zuidas op anderhalve meter afstand

Gespreksleider: Menno van der Valk (ORAM)
Tijd: 2 juli van 16.00 tot 16.45

Vanaf  september gaan veel bedrijven, de universiteit en de scholen weer opstarten binnen de kaders van het RIVM. Dat betekent dat we ook weer meer gaan reizen, naar werk, naar school en naar huis. Hoe gaat Zuidas er uit zien in de nieuwe werkelijkheid, de anderhalve meter samenleving? Wat zijn grote knelpunten in het gebied en wat wordt daar aan gedaan?

In deze webinar hoort u waar gemeente Amsterdam Zuidas mee bezig is en wat u van hen kunt verwachten. Daarnaast brengen we mobiliteitsoplossingen onder de aandacht waar werkgevers en werknemers gebruik van kunnen maken om veilig en comfortabel te kunnen reizen.

Veder komen experts vanuit het bedrijfsleven en verschillende van A tot Zuidas partners aan het woord en delen hun visie. Definitief programma volgt.

AANMELDEN
Ontvang je de uitnodiging voor deze webinars voor een tweede keer?
Omdat van A tot Zuidas een samenwerkingsverband is tussen verschillende organisaties kan het zijn dat je deze uitnodiging via verschillende kanalen hebt ontvangen. Om dit te voorkomen kun je je inschrijven voor de van A tot Zuidas mailinglijst. Je krijgt de uitnodigingen voor specifieke van A tot Zuidas activiteiten dan voortaan alleen nog vanuit die mailinglijst.
Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van Green Business Club Zuidas,  ORAM, de Taskforce Bereikbaarheid ZuidasHello Zuidasgemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.