Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Online werkatelier over de transitie naar uitstootvrij vervoeren – Smart Mobility Festival – 18 november

Online werkatelier over de transitie naar uitstootvrij vervoeren – Smart Mobility Festival – 18 november

Op 18 november organiseert Breikers Logistiek in samenwerking de Vervoerregio Amsterdam tijdens het Smart Mobility MRA festival een online werkatelier voor ondernemers over de noodzakelijke transitie naar uitstootvrij vervoeren in Amsterdam.
Het werkatelier is ook geschikt voor gemeenten die ondernemers hierbij willen helpen en benieuwd zijn naar de laatste ontwikkelingen.

Je krijgt in dit werkatelier antwoord op vragen als; wat staat jou als ondernemer de komende jaren te wachten aan regelgeving rond voertuigemissies, welke stappen kun je nu al nemen en waarmee moet je dan rekening houden.
Het bedrijf Intersafe, koploper op dit gebied, laat zien hoe zij de stap naar het verduurzamen van hun wagenpark al hebben gezet en hoe ze ook het met hun bestelwagenpark zullen overstappen.

Je krijgt in dit werkatelier antwoord op vragen als; wat staat jou als ondernemer de komende jaren te wachten aan regelgeving rond emissiedoelstellingen, welke stappen kun je nu al nemen en met wel aankomende kosten moet je rekening houden.
Het bedrijf Intersafe, koploper op dit gebied, laat zien hoe zij de stap naar het verduurzamen van hun surveillance wagenpark al hebben gezet en hoe ze ook het met hun bestelwagenpark zullen overstappen.

Voor vragen is Breikers Logistiek aanwezig. Breikers helpt ondernemers middels kosteloos advies bij het overstappen op slimme en schone stadslogistiek. De basis van dit advies is een kostenberekening toegespitst op jouw organisatie. Zodat je precies weet wat de totale kosten van elektrisch rijden in aanschaf en gebruik zijn, inclusief de fiscale-, en subsidiemogelijkheden. Er is tijdens de sessie ruimte tot aanmelden voor dit advies.

De Vervoerregio Amsterdam werkt voor 15 gemeenten samen met de MRA aan de vraag hoe de CO2-uitstoot door mobiliteit in de Amsterdamse regio naar beneden gebracht kan worden. Na een vliegende start met het verduurzamen van de OV-bussen en goed zicht op het verduurzamen van de rest van de OV-vloot, verruimt de Vervoerregio dit jaar haar focus en haar ambitie. Het nieuw vastgestelde beleid (juni 2020) bestaat uit 3 pijlers: schonere voertuigen, schonere infrastructuur en schonere energie. Om dit beleid ook in de praktijk uitgevoerd te krijgen werkt de Vervoerregio graag samen met partijen als Breikers, maar óók met ondernemers en gemeenten.

Wanneer: woensdag 18 november 2020 van 10:00 tot 11:00 uur.

Let op; Je moet je eerst aanmelden voor het festival (gratis) en daarna kun je je pas voor het werkatelier aanmelden. Om een programma op maat te kunnen maken is het noodzakelijk dat je je uiterlijk 12 november hebt aangemeld voor dit werkatelier. Je ontvangt van deze aanmelding niet direct een bevestiging. De dag voor het werkatelier ontvang je een mail met een toegangslink.

https://www.smartmobilitymrafestival.nl

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.