Spitsbrekers van BNR: een terugblik op de finale!

Het eerste seizoen van Spitsbrekers zit erop! Medisch Spectrum Twente is verkozen tot ‘Spitsbreker van het jaar 2019’.

De spanning zat er goed in tijdens de finale 24 september 2019. De vijf finalisten voerden de afgelopen weken volop campagne om hun file-oplossingen onder de aandacht te brengen. Uiteindelijk won Medisch Spectrum Twente de competitie met het fietsbeloningssysteem. ‘Het kost weinig geld, maar het levert veel op’, vindt de jury. Bovendien wil het ziekenhuis de komende tijd nog eens honderden medewerkers extra op de fiets krijgen. Die ambitie sprak Gerrit van der Kolk van het Medisch Spectrum na de finale uit.

Het nieuw seizoen

Het eerste seizoen van Spitsbrekers is voorbij, maar het project gaat gewoon door! De rubriek verhuist vanaf komende donderdag naar de Ochtendspits met Bas van Werven om 8.35 uur. In de rubriek volgen we de competitie, de initiatieven in het land, slimme file-oplossingen, nieuws, achtergronden en meer.

BNR Thuiswerkdag

BNR kondigde tijdens de finale een nieuw initiatief aan. Donderdag 21 november werkt BNR Nieuwsradio thuis. Met de BNR Thuiswerkdag wil de radiozender het goede voorbeeld geven. ‘Ik roep andere bedrijven op om zich daarbij aan te sluiten’, zegt hoofdredacteur Sjors Fröhlich.

 

Foto: Sander Nieuwenhuys

Bron BNR

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top