SpitsBreikers! Halve finale BNR’s Spitsbrekers i.s.m. Breikers!

Datum: Dinsdag 21 mei

Tijd: 16.00 uur tot 18:00 uur

Locatie: 1e Klas (Amsterdam Centraal Station)

Adres: Stationsplein 15, 1012 AB Amsterdam

Grofweg een halfjaar geleden begon BNR met het programma Spitsbrekers, met in de jury o.a. Breikers’ mobiliteitsexpert Jos Hollestelle. Ons doel? Ondernemend Nederland weer in beweging krijgen. De spitsbrekers competitie draait om bedrijven die met hun eigen beleid echte impact hebben op filevorming. Daarnaast passeren in de wekelijkse uitzending tal van creatieve oplossingen de revue, en duikt presentator Meindert Schut elke maand de diepte in met experts.

Wat hebben we het afgelopen half jaar gezien? Wat werkt echt, en wat niet, om mensen uit de file te krijgen?

Tijdens het event SpitsBreikers op 21 mei reflecteren we niet alleen op wat er geweest is. We kijken vooral vooruit. Vijf van de tien bedrijven die deelnemen aan de Spitsbrekers competitie gaan door naar de Halve Finale. Die vijf bedrijven gaan we de komende maanden nog beter bekijken. Wie verdient de titel Spitsbreker van het jaar 2019?

Laat je inspireren en breid je (mobiliteits)netwerk uit, tijdens de halve finale van BNR’s Spitsbrekers in samenwerking met Breikers!

Aanmelden kan meteen via het formulier hieronder:

  Hierbij meld ik mij aan voor de Halve Finale van BNR's Spitsbrekers: SpitsBreikers!

  De antwoorden op de volgende vragen slaan we op. Je hoeft ze een volgende keer dus niet opnieuw te beantwoorden.

  Na afloop van onze bijeenkomsten plaatsen we enkele foto’s en filmbeelden op de website. Hierbij kunnen aanwezigen herkenbaar in beeld komen.

  Ben je nog niet bekend binnen het BREIKERS-netwerk? We bewaren graag je gegevens om na de bijeenkomst eventueel contact op te kunnen nemen. Uiteraard kun je je gegevens altijd laten verwijderen. Zie ook www.wijzijnbreikers.nl/privacy.

  Sta je nog niet op onze mailinglijst? We voegen je graag toe om o.a. voor toekomstige bijeenkomsten uit te nodigen. Je kunt je hiervoor eenvoudig weer uitschrijven.

  INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

  Share on facebook
  Share on twitter
  Share on linkedin
  Share on whatsapp
  Scroll naar top