Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Symposium: It’s all Electric

Symposium: It’s all Electric

Voor fleet- en mobilitymanagers, overheden en marktpartijen op zoek naar mogelijkheden om elektrificatie van wagenparken te versnellen via kennisdeling, -ontwikkeling en best practices werd in december 2018 het Symposium It’s alle electric georganiseerd.

Zakelijke vlooteigenaren zijn de aanjagers van de transitie naar zero emissie mobiliteit in Nederland. De voorzichtige introductie van elektrische auto’s (EV) heeft nu opschaling nodig om de transitie te laten doorzetten. Om als Nederland koploper te blijven moeten we allemaal een bijdrage leveren; het rijk, gemeenten, het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties.

Men werd in één dag bijgepraat over de laatste ontwikkelingen, kreeg recente voorbeelden uit de praktijk, inzicht in de obstakels en valkuilen bij EV-transitie en de juiste handvatten om deze te ontwijken.

Routekaart voor de EV-transitie

In het project Road to Zero is Natuur & Milieu het afgelopen jaar met een groep vooruitstrevende bedrijven en kennispartners aan de slag gegaan om een routekaart EV-transitie te maken. Het resultaat hiervan presenteerden we trots aan andere bedrijven en overheden. Dit deden we in Amsterdam, een van de koplopers onder Nederlandse gemeenten in het stimuleren van elektrisch rijden.

Missie

  • In 2020 kopen/leasen de koplopers binnen de zakelijke vloot eigenaren (bedrijven) enkel nog zero emissie personen auto’s
  • In 2025 geldt dit voor alle zakelijke vloot eigenaren (bedrijven) en voor de koplopers ook voor bestelbussen
  • In 2030 is het volledige zakelijke wagenpark zero emissie

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.