Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Vierde editie in de serie E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit

Vierde editie in de serie E-zine Werken aan Duurzame Mobiliteit

Thuiswerken blijft belangrijk en is nog steeds een van de sterkste maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. Bedrijven uit alle sectoren dragen hun steentje bij, allemaal op hun eigen manier, ook in bedrijven waar dat niet voor de hand ligt. In dit e-zine zijn tips te lezen over thuiswerken en over het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als werkgever.

Praktijkverhalen
Ook in organisaties of vakgebieden waar het niet vanzelfsprekend is, wordt waar mogelijk thuisgewerkt of zo slim mogelijk de mobiliteit ingericht. Denk bijvoorbeeld aan een bouwbedrijf, een ziekenhuis, een advocatenkantoor en meer.

Zo werkt het
Sinds september is er een nieuw landelijk platform vol gratis tips, tricks en andere nuttige informatie om flexibel werken of thuiswerken voor zoveel mogelijk werkgevers en werknemers in Nederland mogelijk te maken: www.zowerkthet.nl

Krijg hulp van regionale werkgeversnetwerken
Deze periode biedt misschien juist kansen in het ontwikkelen van een duurzaam mobiliteitsbeleid. Om thuiswerken en flexibel werken te stimuleren, kun je een beroep doen op diverse (fiscale) regelingen/vergoedingen. Ook is er hulp vanuit de regionale werkgeversnetwerken, zoals vanuit Breikers in de Metropoolregio Amsterdam.

Lees het e-zine hier

Werken aan Duurzame Mobiliteit
Dit e-zine is de vierde editie in de serie Werken aan Duurzame Mobiliteit. Het doel van het e-zine is werkgevers te inspireren een duurzaam mobiliteitsbeleid in te richten.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.