Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

De nieuwste Breikers deelnemers van 2022

De nieuwste Breikers deelnemers van 2022

Bijna wekelijks sluiten er nieuwe werkgevers, die werk (willen) maken van de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, zich bij het Breikers netwerk aan. 
Aan ieder project, klein of groot, werken onze mobiliteitsconsultants met passie, plezier en gedrevenheid. Wij zijn trots op het feit dat zoveel bedrijven in de Metropoolregio Amsterdam zich inzetten voor duurzame mobiliteit en ons daarbij weten te vinden. Behoefte om eens met andere organisaties onderling te sparren? Wij kunnen dit faciliteren!

In de afgelopen jaren hebben we aan veel mooie mobiliteitstransities mee mogen werken. En samen komen we tot prachtige resultaten; van een compleet nieuw mobiliteitsbeleid of fietsplan tot concrete oplossingen voor ’the last mile’. Wij helpen zowel bij het identificeren van kansen als bij het (door)ontwikkelen van een plan van aanpak.

De nieuwste Breikers deelnemers van 2022

Wil jij weten hoeveel CO2, reistijd en kosten kan jouw organisatie kan besparen? Ontdek het samen met onze adviseurs! We zijn er voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met zakelijke mobiliteit, zoals directie, HR Managers en Facilitair Managers.

Wist je dat je via Breikers bijvoorbeeld gratis gebruik kunt maken van de meest interactieve en gebruiksvriendelijke mobiliteitsscan van Europa? Met de scan ontdek je bijna spelenderwijs wat de impact is van nieuwe maatregelen op jouw organisatie. Door te spelen met schuifjes en waarden maak je zélf scenario’s aan en zie je direct de cijfermatige effecten van de geselecteerde maatregelen op de eigen organisatie. Vraag ‘m vandaag nog gratis aan!

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.