Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Van A tot Zuidas webinar over thuiswerken – 17 november

Van A tot Zuidas webinar over thuiswerken – 17 november

De afgelopen maanden heeft iedere werkgever thuiswerken gefaciliteerd. Veel werkgevers staan nu op het punt om het adhoc beleid dat is ontstaan tijdens de intelligente lockdown om te zetten in structureel thuiswerkbeleid.
Maar hoe doe je dat? Wat zijn rechten en plichten van werkgever en werknemer? Hoe ga je om met je zorgplicht als werkgever? Welke fiscale mogelijkheden heb je om vergoedingen en verstrekkingen op een gunstige manier vorm te geven? En wat kunnen we van elkaar leren op de Zuidas?

Tijdens dit webinar van een uur praat Jos Hollestelle (Van A tot Zuidas) onder leiding van Menno van der Valk (Oram) je bij.

Datum: Dinsdag 17 november
Tijd: 16:00 – 17:00 uur

Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, Hello Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren. Dit doet Van A tot Zuidas onder andere door het geven van individuele begeleiding aan werkgevers bij hun mobiliteitsopgaves en het organiseren van kennissessies.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.