Van A tot Zuidas webinar over thuiswerken – 17 november

De afgelopen maanden heeft iedere werkgever thuiswerken gefaciliteerd. Veel werkgevers staan nu op het punt om het adhoc beleid dat is ontstaan tijdens de intelligente lockdown om te zetten in structureel thuiswerkbeleid.
Maar hoe doe je dat? Wat zijn rechten en plichten van werkgever en werknemer? Hoe ga je om met je zorgplicht als werkgever? Welke fiscale mogelijkheden heb je om vergoedingen en verstrekkingen op een gunstige manier vorm te geven? En wat kunnen we van elkaar leren op de Zuidas?

Tijdens dit webinar van een uur praat Jos Hollestelle (Van A tot Zuidas) onder leiding van Menno van der Valk (Oram) je bij.

Datum: Dinsdag 17 november
Tijd: 16:00 – 17:00 uur

Het platform van A tot Zuidas is een samenwerkingsverband van Green Business Club Zuidas, ORAM, Taskforce Bereikbaarheid Zuidas, Hello Zuidas, gemeente Amsterdam Zuidas, Bycs en Breikers met als doelstelling om duurzame mobiliteit van en naar Zuidas te stimuleren. Dit doet Van A tot Zuidas onder andere door het geven van individuele begeleiding aan werkgevers bij hun mobiliteitsopgaves en het organiseren van kennissessies.

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top