Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Interview met Bconnect – de beste Hybride Werkgever 2022 – regio Noord-Holland met 20-50 medewerkers

Interview met Bconnect – de beste Hybride Werkgever 2022 – regio Noord-Holland met 20-50 medewerkers

In de 20-50 medewerkers mocht Bconnect de Award voor Beste Hybride werkgever van het Jaar in de regio Noord-Holland in ontvangst nemen. Een mooie prijs, uitgereikt door het Landelijke mobiliteitsplatform Zo Werkt Het.

 

Bconnect: ‘Voor ons was hybride werken eigenlijk al heel gewoon’

 

BConnect, specialist op het gebied van Digital Engagement en gevestigd in Amsterdam-West, is winnaar in de categorie 20 tot 50 medewerkers. Voor deze partij is hybride werken eigenlijk niets nieuws. “Onze medewerkers hebben hun bureautjes op de gekste plekken staan”, vertelt business proces manager Marc Lonsain.

Bconnect is een jong bedrijf met jonge medewerkers, maar toch een oude rot in het vak als het gaat om hybride werken. En natuurlijk is ook deze Amsterdamse dienstverlener in marketing via internet en sociale media hartstikke trots op zijn prijs. Marc: “Ook ver voor de coronacrisis werkten de medewerkers van BConnect al vanaf huis. “Onze ongeveer 40 chat-operators zijn allemaal studenten die naast hun studie ongeveer drie uur per dag voor ons werken. Dit past prima binnen hun drukke schema als student. Dat werken doen ze vanaf huis en daarin stimuleren én faciliteren wij. En al zitten deze medewerkers vaak honderden kilometers verderop – van het noordelijkste puntje van Groningen tot in het zuidelijkste dorpje in Limburg en zelfs België – we zorgen er altijd voor dat ze betrokken blijven bij het bedrijf. Goed voorbeeld daarvan is onze designer die vanuit de kust van Lombok elke ochtend aanschuift bij de dagbespreking. Met uitzicht op zee, wonend in een heerlijk tropisch klimaat, is hij er gewoon bij. Hoe hybride wil je het hebben.”

Hoe houdt Bconnect de spirit erin? “Ieder kwartaal proberen we een bedrijfsuitje te organiseren, in Nederland of in België. Niet iedereen kan daarbij aanwezig zijn en daarom houden we ook online contact met het team en de operators. Dat dit goed werkt hebben we bewezen tijdens de crisis; zelfs mensen die tijdens de pandemie instroomden, werken nog steeds met plezier bij ons.”

Ook het kernteam bestaande uit zes man werkt nu hybride. “Daarin hebben wij wel een sprong gemaakt”, vertelt Marc. “We werken nu allemaal hybride, dus niet alleen de chat-operators. Bepaalde overleggen, beslissingen en gesprekken doen we nog steeds het liefst op kantoor, face-to-face, maar de faciliteiten om thuis te werken zijn er. Ons motto: Werk waar het werkt, waar dat ook mag zijn.”

 

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Heb je vragen?

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl