Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Interview met BeFrank – de beste Hybride Werkgever 2022 – regio Noord-Holland met 50-200 medewerkers

Interview met BeFrank – de beste Hybride Werkgever 2022 – regio Noord-Holland met 50-200 medewerkers

BeFrank: ‘Energie moet je overeind houden’

Pensioenuitvoerder BeFrank aan de Amsterdamse Spaklerweg viel in de prijzen in de categorie 50 tot 200 medewerkers. En dat is eigenlijk niet verwonderlijk. Het gloednieuwe, 100 procent circulaire kantoor, is naar alle standaarden van het hybride werken ingericht. BeFrank is zoals ze het zelf noemen ‘BeFlexibel’.

Directeur Jan Hein Rhebergen: “Wat ben ik ontzettend trots op deze award! We zijn een bedrijf dat gericht is op onderlinge energie, daar doen we het goed op. Tijdens de lockdown viel die energie weg. Stress dus! Met elkaar hebben we daarom hard nagedacht over hoe we het nieuwe werken vorm wilden geven. Ik vond al wel dat het ons gelukt was de energie te bewaren en het hybride werken vorm te geven, maar dat onze medewerkers ons genomineerd hebben voor deze award, is voor mij de kers op de taart.”

Het kantoor van BeFrank is onderverdeeld in ParkFrank en ClubFrank. “We hebben twee jaar lang vanaf de gekste plekken gewerkt: op wasmachines, in koffiebarretjes, aan keukentafels. Nu werken we ongeveer voor de helft thuis en voor de helft op kantoor. Voor de thuiswerkers is natuurlijk alles goed geregeld. Wie naar kantoor komt kan reizen met de NS-businesscard en heeft een datakaart om in de trein de laptop open te kunnen klappen. Eenmaal op kantoor vind je allesbehalve een traditionele kantoortuin. We hadden het geluk dat we naar een ander pand verhuisden en grepen deze kans aan om een kantoor te ontwerpen dat optimaal was ingericht op het hybride werken. Denk aan belnisjes, werkplekken tussen de planten een hele hoop zit-sta-bureaus. En alles wat je hier ziet is 100 procent circulair. De ruimte staat vol hergebruikte oude kantoorspullen. Denk aan gerecycled oceaanplastic, kussentjes van versleten spijkerbroeken van medewerkers en gordijnen van oude lakenzakken van het leger.”

“ClubFrank is een plek waar je je collega’s ontmoet en waar je sport in de BeGym met of zonder de BeCoach. Eigenlijk vind ik deze plek belangrijker dan de werkplekken. In ClubFrank vind je, zoals wij dat noemen, onze tribune; de plek waar we onder andere met elkaar de week beginnen. Met de modernste technieken kan iedereen, dus ook de thuiswerkers, aanwezig zijn. Maar hier worden ook onze feesten en partijen gehouden, Als ik iets van de coronatijd heb geleerd, dan is het wel dat je alle successen moet vieren. Groot én klein. Of ik een tip heb voor andere bedrijven?  Zeker! Houd de energie hoog.”

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Heb je vragen?

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl