Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Schrijf je in voor de College Tour Fiscaliteit. Lees meer

Brunel bereidt zich voor op de komende files

Brunel bereidt zich voor op de komende files

Via Oram hoorde Ingrid van Kasteren, Manager Facility van Brunel, over Breikers. “We wilden graag een goed beeld krijgen hoe we er op mobiliteitsgebied voor staan. Ook is het belangrijk voor ons om te weten welke maatregelen we de komende jaren kunnen nemen in verband met de komende werkzaamheden aan de A9 en A10. Op dit moment hebben we nog geen last van files en is de noodzaak er nog niet, maar als de werkzaamheden beginnen waarschijnlijk wel.”

“De adviezen van Breikers vormen een goede basis waarmee we verder kunnen”
Ingrid van Kasteren

Fietsadvies lastig te realiseren
BREIKERS consultant Tobias van den Briel leverde een enquête aan die een groot aantal medewerkers invulde. Dat gaf een goed inzicht met welk vervoermiddel medewerkers naar kantoor komen. Op basis van de resultaten adviseerde Tobias Brunel een aantal maatregelen zoals het aanbieden van fietsen, variabele werktijden instellen en slimmer reizen met het OV. Ingrid van Kasteren: “Fietsen ligt echter wat lastig bij Brunel omdat we als salesorganisatie veel medewerkers hebben die veel onderweg zijn naar klanten in hun leaseauto. Tobias paste daarop zijn advies aan.

Adviezen helpen bij voorbereiding op mogelijk fileleed
Brunel paste de adviezen van Tobias nog niet toe. Ingrid van Kasteren: “Als er aanleiding toe is, gaan we zeker wat doen, maar we wachten eerst af wat de gevolgen zijn van de geplande wegwerkzaamheden. De afsluiting van de IJ-tunnel zou ook een drama worden, maar dat viel in de praktijk erg mee. Mensen moeten toch eerst ervaren dat het echt lastig wordt om ons pand te bereiken voor ze wat willen veranderen. We willen wel een goed plan hebben klaarliggen en daarvoor komen de adviezen van Tobias goed van pas.”

Flexibele werktijden
In de tussentijd denkt Brunel wel na over wat ze kunnen doen aan flexibele werktijden. “Binnenkort spreken we via BREIKERS een gedragsexpert om daarover te praten. Brunel medewerkers hebben nu al wel de mogelijkheid om bijvoorbeeld eerst thuis te werken en na de spits naar kantoor te gaan.”

Samenwerking loont
Van Kasteren is heel positief over de samenwerking met BREIKERS: “De adviezen vormen een goede basis waarmee we verder kunnen. Tobias heeft zoveel kennis van zaken dat je er altijd wat aan hebt. Het scheelt ook enorm dat je niet zelf al die informatie bij elkaar hoeft te zoeken.”

Over Brunel
Brunel is een wereldwijd detacheringsbureau gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Sinds haar oprichting in 1975 heeft Brunel zich ontwikkeld tot een internationale organisatie met meer dan 10.000 medewerkers. In Nederland wordt er vanuit 7 kantoren gewerkt, het hoofdkantoor staat in Amsterdam.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

“Toen we hoorden dat Breikers werkgevers kosteloos helpt bij de transitie naar slimme en duurzame mobiliteit, waren we gelijk enthousiast.”

– Astrid Bonefaas, manager HR bij EMG NL

Heb je vragen?

Rita van der Pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Rita@wijzijnbreikers.nl