Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Webinar – Nooit meer file, voor altijd veerkracht – nu terug te kijken

Webinar – Nooit meer file, voor altijd veerkracht – nu terug te kijken

De vraag is niet ‘Willen wij straks nog in de file staan, maar wil JIJ straks nog in de file staan’. En die vraag blijkt een stuk breder te zijn dan het aanvankelijk lijkt. Zo geeft Rein Aarts van Breikers aan tijdens ons webinar over de toekomst van werk. Want die vraag gaat over welke keuze je maakt. En welke keuzes een werkgever geeft aan de medewerkers. Met andere woorden: hoe flexibel kun je omgaan met veranderende omstandigheden in werk. Veerkrachtige medewerkers komen het verst.
Dus pleit Rein Aarts tijdens de webinar voor deze houding bij werkgevers. En geeft aan dat hij dit al steeds meer ziet bij grote werkgevers. En dan kom je ineens heel ver: met een nieuwe inrichting van de werkweek verdeeld over thuis en kantoor, met een nieuwe manier van werken op dat kantoor bijvoorbeeld. En inderdaad, ook met een andere manier van reizen. JIJ staat straks niet meer in de file.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.