Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

OLVG zoekt collega voor ontwikkeling & implementatie nieuw mobiliteitsbeleid

OLVG zoekt collega voor ontwikkeling & implementatie nieuw mobiliteitsbeleid

Heb jij ervaring als het gaat om het ontwikkelen van een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid (woon – werkverkeer beleid)? Bij Breikers deelnemer OLVG zijn ze op zoek naar een ervaren tijdelijke collega die een nieuw mobiliteitsbeleid kan ontwikkelen en implementeren.

  • Beleidsadviseur
  • 9 maanden
  • Afdeling Human Resource Management
  • 32 uur per week
  • Locatie: Oost en West

Als beleidsmedewerker ga je aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van een pallet van maatregelen op het gebied van woon-werkverkeer waardoor de bereikbaarheid van de verschillende locaties van OLVG wordt vergroot en OLVG een aantrekkelijke werkgever blijft voor (nieuwe) medewerkers. Hierbij zal je rekening moeten houden met de diverse uitdagingen die worden geboden door o.a. de binnenstedelijke locatie, maatschappelijke ontwikkelingen t.a.v. autoverkeer en duurzaamheid en de krappe arbeidsmarkt waarin OLVG opereert, waardoor de druk toeneemt om ook op dit gebied ons goed te profileren.

Je zal nauw samen werken met de op te richten projectgroep woon-werkverkeer waarin HR, Services, Vastgoed & Zorgtechnologie en het primair proces zijn vertegenwoordigd. Jij biedt deze projectgroep maximale ondersteuning in het initiëren, uitwerken en implementeren van voorstellen die binnen afzienbare tijd leiden tot concrete instrumenten die ingezet kunnen worden op het gebied van (duurzaam) woon-werkverkeer. Tevens onderhoud je contacten met externe partijen zoals gemeente en leveranciers om zorg te dragen voor maximale aansluiting op externe ontwikkelingen op dit gebied van (duurzame) mobiliteit.

Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie voor 9 maanden binnen een dynamische en inspirerende werkomgeving waar jij als professional veel van jezelf kwijt kan.

Meer weten? Kijk voor de volledige vacature en contactgegevens hier: https://www.werkenbijolvg.nl/vacatures/beleidsadviseur-35643.html

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.