Werkgevers denken mee hoe gebruikers van de Piet Heintunnel buiten de spits kunnen reizen

De Piet Heintunnel is dicht van april 2021 tot en met juni 2022. We hebben samen met de Gemeente Amsterdam 3 digitale bedrijfsbijeenkomsten gehouden over de aanpak die werkgevers kunnen invoeren om werknemers dan zoveel mogelijk buiten de spits te laten reizen. Zo proberen we files te verminderen.

Digitale bijeenkomsten

Tijdens de digitale bijeenkomsten hebben de werkgevers ieders belang gedeeld bij het bereikbaar houden van de omgeving. Hierdoor hebben we beter inzicht in de wensen van de bedrijven en kunnen we mobiliteitsmaatregelen zo goed mogelijk afstemmen.
Wij hebben de werkgevers gevraagd mee te denken over een bereikbaarheidsportal, waarmee we weggebruikers informeren over de verkeerssituatie en mogelijke alternatieve routes. De werkgevers werken hier graag aan mee.

Binnenkort houden we nog een aantal digitale bijeenkomsten om nog meer bedrijven bij het project te betrekken. Hou onze website of Linkedin pagina in de gaten voor nieuwe data. We gaan er vanuit dat de omstandigheden komend jaar weer meer ‘normaal’ zullen zijn, maar we houden bij het maken van onze plannen wel rekening met de ontwikkeling van de coronacrisis.

Kijk voor meer informatie over de Piet Heintunnel en het onderhoud hier:

https://www.amsterdam.nl/projecten/tunnels/deelprojecten/piet-heintunnel/

INTERESSANT? DEEL DIT ARTIKEL GERUST MET JOUW NETWERK!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Scroll naar top