Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

World of eMobility – 26 & 27 oktober

World of eMobility – 26 & 27 oktober

Het tweedaagse cross-over evenement World of eMobility (WOE) biedt alle bezoekers uitgebreid de kans om een groot aantal elektrische transport- en vervoermiddelen live te testen. Op maar liefst twee testparcours, eentje binnen en eentje buiten. Bezoekers kunnen ontdekken welk type fiets of transportmiddel het beste past bij hun (fysieke) wensen.

Terwijl half Nederland op vakantie is, wordt achter de schermen van World of eMobility (WOE) hard gewerkt aan een divers en inhoudelijk sterk programma. World of eMobility de ontmoetingsplek om te netwerken en samenwerking te laten ontstaan. Ook is er een gevarieerd lezingenprogramma, en maakt het testen nadrukkelijk deel uit van het programma. Daarom zijn er dit jaar twee testparcours. Deze editie kunnen er dus ook buiten testritten gemaakt worden.

Organisator Rick Van Rijthoven: “Binnen testrondes rijden is aangenaam, je rijdt lekker droog en windvrij. Voor een echte proefrit is een buitenrit onontbeerlijk. Hoeveel kracht kan en wil je bijvoorbeeld bijzetten als het flink waait. Dat is de reden waarom we een extra buitenparcours aanleggen. We zetten in op een parcours met verschillende achtergronden. Hierover zijn we in gesprek met onze samenwerkingspartners. Ook al zijn er al veel snelfietspaden in Nederland, er zijn er nog lang niet voldoende. Met verschillende ondergronden kan je beter ervaren wat een eBike, Cargo Bikes of een speed pedelec als die van Stromer doet.”

Het blijft niet alleen bij elektrische (tour)fietsen of speed pedelecs. Ook mountainbikes, LEV’s, auto’s, motoren en andere transportmiddelen kunnen getest worden. Rick Van Rijthoven vult aan: ‘’In Land of eBikes vind je een mountainbike hub en kunnen testenritten gemaakt worden. Uiteraard zijn hier adviseurs aanwezig voor ondersteuning en adviezen. In Homeland kun je de diverse aanbieders vinden van elektrische voertuigen die geschikt zijn voor de binnenstad en is er een mobility hub aanwezig. Samen met onze partner SURE creëren we een one-stop-shop mobility hub. Deze hub geeft een uitgebreid overzicht van de Smart City eMobility-industrie, met een reeks van fabrikanten, leveranciers van deelvervoer, systemen & subsystemen en software. Je vindt hier alles wat te maken heeft met schoner en stiller transport in onze binnensteden.”

WOE biedt elke bezoeker de uitgelezen kans om op één moment veel verschillende testritten te maken. Dus kom op 26 en 27 oktober naar Expo Haarlemmermeer en ontdek de verschillen en de voordelen. 

Wat: World of eMobility – het evenement voor de gehele eMobility industrie

Waar: Expo Haarlemmermeer (Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen)

Wanneer: donderdag 26 & vrijdag 27 oktober 2023

Info: https://worldofemobility.com

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.