Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Ontdek wat Breikers voor jou kan betekenen! vraag gratis advies aan

Zo Werkt Het Award regio-winnaars: Dit zijn de vier beste (thuis)werkgevers van Noord-Holland!

Zo Werkt Het Award regio-winnaars: Dit zijn de vier beste (thuis)werkgevers van Noord-Holland!

Landelijk mobiliteitsplatform Zo Werkt Het voerde de afgelopen maanden campagne om de beste (thuis)werkgevers van 2020 te vinden. En met succes! Duizenden werknemers nomineerden hun werkgevers met de meest uiteenlopende en bijzondere inzendingen. Vandaag werd bekend gemaakt dat KarTent, Bambuu, Stichting Woonwaard en Omring deze eervolle titel in de regio Noord-Holland hebben gewonnen.

 

Zo Werkt Het Award 2020
Als blijk van waardering voor organisaties die nét even een stapje verder zijn gegaan om werken in 2020 een stuk makkelijker te maken voor hun werknemers, besloot mobiliteitsplatform Zo Werkt Het om dit jaar een award uit te reiken aan de Beste (Thuis)Werkgevers van het Jaar 2020. Een eervolle uitreiking voor werkgevers die in het afgelopen jaar het verschil hebben kunnen maken voor werknemers binnen hun organisatie.

Iedere werkgever heeft zijn of haar werknemer op een andere manier ondersteund in het thuiswerken, hierbij werd gekeken naar verschillende criteria. Teambuilding, vitaliteit, een fijne thuiswerkplek, persoonlijke aandacht, plezier op werk, duurzame mobiliteit, meetings online en reisvoorzieningen kwamen als thema’s aan bod in de ruim 4000 nominaties.

De regionale winnaars
De Zo Werkt Het Award wordt in 4 verschillende poules uitgereikt, zo maken zowel kleinere start-ups, als de multinationals kans op deze eervolle prijs. De volgende regio-winnaars zijn gekozen uit alle nominatie-inzendingen uit de regio Noord-Holland.

  • In de categorie 0-20 werknemers KarTent
  • In de categorie 20-50 werknemers Bambuu
  • In de categorie 50-200 werknemers Stichting Woonwaard
  • In de categorie 200+ werknemers Omring

Deze bedrijven hebben alles uit de kast gehaald afgelopen jaar; van pub quizzen en digitale vrijmibo tot kookcursussen, Arbo verantwoorde thuiswerkplekken en kinderopvang. Per post gingen kaarten, kado’s en fruitmanden naar werknemers, er werd veilig vervoer geregeld, sport challenges via apps georganiseerd, er werden laptops en andere kantoorartikelen voor werknemers én voor hun kinderen die thuisonderwijs moesten volgen aangeschaft, inspirerende cursussen en trainingen aangeboden, tijd vrijgemaakt voor een luisterend oor, er was psychische ondersteuning bij eenzaamheid en teams werden fit gehouden middels online sportklassen.

Een van de werknemers scheef bij de nominatie bijvoorbeeld; “Een werkgever die zichzelf altijd op de tweede plaats zet achter hun medewerkers en daarom verdienen ze nu de eerste plek.”

Het Nederlandse bedrijfsleven verdient een dikke pluim, want er lopen heel veel tevreden werknemers rond! Geweldig!

Landelijke winnaars
Op dinsdag 16 maart 2021 tussen 9:00 – 10:00 worden de landelijke winnaars van de Zo Werkt Het Award 2020 bekendgemaakt in aanwezigheid van alle regionale winnaars. Ook wordt tijdens dit moment een woord gericht aan de winnaars van Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen-Wijbenga. Gedurende de digitale uitreiking zullen veel bijzondere inzendingen voorbijkomen en worden de felbegeerde gouden Zowie bokalen uitgereikt.

Over Zo Werkt Het.
Zo Werkt Het is een initiatief van 12 mobiliteitsregio’s, die zich samen inzetten voor duurzaam en slim reizen.

Meer over deze campagne en andere (regionale) campagnes vind je op www.zowerkthet.nl/award

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij ook kosteloos advies ontvangen over mobiliteit binnen jullie organisatie?

Klik hieronder en ontvang aanvullende informatie.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Deel je vragen met mij!

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

Mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.