Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Schrijf je hier in voor onze nieuwste College tour Gedragsverandering.

Zuidas van 1 t/m 3 november zeer beperkt bereikbaar

Zuidas van 1 t/m 3 november zeer beperkt bereikbaar

Van vrijdag 1 november t/m zondag 3 november zal Zuidas slechts zeer beperkt met de auto en trein bereikbaar zijn. Het is dan ook raadzaam om het wegennet rondom Amsterdam op deze dag, als het kan, te vermijden.

ZuidPlus zal dat weekend het eerste betonnen dek ten behoeve van de nieuwe reizigerstunnel bij station Amsterdam Zuid inschuiven. Aangezien het dek dwars door de zuidelijke rijbanen van de A10 zuid (richting Utrecht) en het spoor geschoven wordt, zijn beide rijrichtingen gedurende dit weekend afgesloten. Bijzonder is dat de snelweg én het treinspoor afgesloten zullen worden op een doordeweekse dag; de vrijdag.

Berichten over de verkeerssituatie en verwachte hinder tref je hier op de website van Zuidas.

Deze werkzaamheden zijn nodig voor de uitbreiding van station Amsterdam Zuid, als onderdeel van het project Zuidasdok. Hoewel dit project kampt met vertraging, gaan de opdrachtgevers (Rijk, gemeente Amsterdam, Vervoerregio Amsterdam en provincie Noord-Holland) onverminderd door met de vernieuwing van station Amsterdam Zuid. Het inschuiven van dit dek, dat aanvankelijk gepland stond voor het driedaagse Pinksterweekeinde in juni dit jaar, is een cruciale stap in de capaciteitsuitbreiding van het drukke station Amsterdam Zuid.

Gratis mobiliteitsadvies?

Wil jij binnen jouw organisatie aan de slag met slimme en duurzame mobiliteit en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?

Vraag ons om hulp! Ons advies is altijd kosteloos en op maat.

Stay up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Heb je vragen?

Contact-Rita-stripes@2x

Rita van der pas

Community Manager

06 549 212 14 Rita@wijzijnbreikers.nl

Bel of mail mij gerust met vragen of om een kennismakingsgesprek in te plannen.